Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Quiz bunları bilerek kapatıyor artık buna kesinlik getirdim. Vallahi yeter

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ödemeleri niye uzattıkları belli oldu. Ödemeyi bırakıp kanal avına geçtiler heralde :(

E yuh be kanala dışardan bakarken gitti kanal noluyoruz anlamadım. Videolara baktım sorun yoktu. İzlenime göre sırala dedim tak gitti kanal. 10 saniye önce oldu her şey.

Kanal quiz bu arada.
benimde izlenimlere bakarken gitti.
Bir videonun başlığından bir kelime kopyalayayım dedim hop kanal gitti.
Hemen +15 denedim ama sonuç negatih

3 haneli 2 tane 5xx ödeme vardı inş üstüne yatmazlar kesinleşmiş :S

Fırtına dindiyse 3 kanallık zahiyat var bende. İnşallah son olur bu dalga.

Arkadaşlar aranızda başlığında full episodes olmayan ya da açıklamasında etiket olmayan da var mı? Düz başlık ve normal açıklamalı kanallarınız da kapandı mı?

5 kanalım daha kapandı quiz den farklı dashboardda
Kanala kalmayacak bu gidişle
Çok fena kaybım var yine :(

Bu hafta içi quize mail attım VMZ ye çevirdiğim için. Son 7 aydır hiç mail atmamıştım.
İçindeki tum videolar özelde olmasına rağmen Quize mail attığım yani iletişim kurduğum kanal kapanmış .
Bununla birlikte o dashboarddaki en çok izlenime sahip olan 3 kanal da bir gecede sanki cımbızla çekilmiş gibi kapanmış.
Bu kanalların 3ünde de hiç bir telif, eşleşen vs gelmemişti...

Belkide bukadarı da tesadüf, ama neticede malesef başa gelen bir olay ...

Artık bu ay finish heralde bi getiren idare quiz kanallarımız vardı onlarda gidiyor

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normalde hiç spam yapmam ama 3 ay önce öylesine 3-5 video attığım, quize bağlı kanal kapanmış.

162 tane takip ettiğim kanal var (hepsi benim değil) sadece 3 tane kanal (QUİZ) kapanmış. Flag mı atıyo bunlar anlamadım gitti

Evet , yükselmeye başlayan kanallarım kapanmış . hadi herkese geçmiş olsun , full episodes kelimesi içeriyordu . haziran tarihinde açılmıştı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri