Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu seferki daha saglam darbe oldu bence.Yada en azindan benim icin öyle oldu.16.08.2015
19.11.2015 ~
Unutulma 2 büyük Quiz darbesi !!!
Böyle düşününce benimde aklıma şu youtube yardımda gördüğüm bir kural geldi.. 6 ay boyunca aktif olmayan kanalları gözünün yaşına bakmadan kapatabiliyormuş youtube.. bu kural önceden varmıydı yoksa yenimi bilmiyorum..Kapananlarin telifle,toplulukla ilgisi yok,Dün ve bugün toplamda kapanan 20 kanalin hicbirinde tek bir uyari bile yoktu.Tek benzerlikleri yaklasik 1 yil önce ayni kisiden alinmis olmalariydi.Burda kanal satan arkadaslari zan altinda birakmak istemem cünkü 1 yil kadar aciktilar.Sadece sanki belli tarih araliginda belli sistemle acilan kanallari algilayip spam olarak belirleyip kapatiyor bu yeni getirdikleri sistem.
Kesinlikle hocam,Begeniydi,Aboneydi hergün mesaj geliyor,Bizde girip silmiyoruz,Bir mail bile cikmiyor hesaptan.Keklik gibi duruyor kanal orda.Google botlari icin bu ayrimi yapmak zor olmasa gerek.Böyle düşününce benimde aklıma şu youtube yardımda gördüğüm bir kural geldi.. 6 ay boyunca aktif olmayan kanalları gözünün yaşına bakmadan kapatabiliyormuş youtube.. bu kural önceden varmıydı yoksa yenimi bilmiyorum..
Etkin olmayan hesaplar politikası diye bir kural
https://support.google.com/youtube/answer/2801981?hl=tr&ref_topic=2803176
Kimsede adsense bırakmadıkları için quiz'e dadanmışlar bu ay.Geçmiş olsun herkese
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.