Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
bi tane spam kanal gözüme çarptı biraz önce 25 ocakta açılmış tam 625milyon izlenimi vardı 30dk sonra tekrar kanala bakayım diye girdim kanal kapanmış

az önce biri boş biri de 10 dollar getiren kanalım kapandı.

Artık bunu quiz yapıyor saçmalıklarınıda bırakın. Kapanan kanalardan çok sizin bu düşüncesiz yorumlarınıza takıldım. Quiz neden 5 gun once kapatmasın yada neden ay sonunda kapatmasında şimdi kapatsın? Biraz mantıklı olun. Bunu yapan Google'nin kendisidir.

Kesinlesenleri kurtarsak bari quizdende eli ayagi cekicez belli oldu

Quiz bilerek kanal kapatarak neden kendi ayağına sıksın ki cok calısmak istemiyorsa partnerden atar zaten ödemez paranın üstüne yatmak istersede google den başkası yapan yok bunu quiz falan değil normal boş kanallarda kapanıyor hiç biyere bağlı olmayan

Arkadaşlar benimde son 1 haftaya kadar her gün mutlaka kapanan kanallarım olurdu ama 1 haftadır ilginç şekilde kanal kapanmıyor sizde ne derece azaldımı arttımı kapanmalar
Sorduğun sorumu şimdi :) iki gündür kıyım var hocam quiz kanallar kapanıyor. Konuya bi baksan anlardın

v5KpJkEk7eAi8XtiLgc4WTUPMAK36YVd7RhuelVuVKkCXZpQmljv3JW_T0n9-vIVieyf-hTTLRHqCDM27hwwPcimotpnZx0kzuIU2-rKuK2-8qt16bzqaDcudckXXEMu9ionNfy8EY8qyYOxn7T5uJQZ-_TXTjDnig=w500-h289-nc

teorim
eskiden mac adresleri ip adresleri telefonlar spama düşerdi bu yüzden kanallar kapanırdı

şimdi ise quiz spama düştü heralde youtube quiz pub-numarasını gördüğü kanalları kapatıyor

teorim
eskiden mac adresleri ip adresleri telefonlar spama düşerdi bu yüzden kanallar kapanırdı

şimdi ise quiz spama düştü heralde youtube quiz pub-numarasını gördüğü kanalları kapatıyor

teori meori kalmadı battı balık yan gider yeni kanallara devam allah seni bildiği gibi yapsın quiz

Şuan adsenseye bağlı mayıs açılışlı bir kanalım kapandı. Adsense hesaplarımda neredeyse 1 aydır tek bir kanal dahi gitmiyordu. Durum çok vahim, quizle kalcak gibi görünmüyor.

Şuan adsenseye bağlı mayıs açılışlı bir kanalım kapandı. Adsense hesaplarımda neredeyse 1 aydır tek bir kanal dahi gitmiyordu. Durum çok vahim, quizle kalcak gibi görünmüyor.
şimdi yanlış anlama hocamda bizim 2 ayda adsenseye baglı en az 30 40 kanalımız kapandı ki ben 1 yıldır tek tük kapanma yaşardım.
bizde bagırdık zamanın durum vahim değildide şimdi mi vahim
durum 2 aydır vahim bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenler 1 kanalı kapanınca durumlar vahim oluyor

vala benim bu ay icinde 200 dolar var uzulmuyorum cunku 300 knal kapanırsa odeme yok demisti google birazda onlardan gitsin bu ay quizde odeme alamayacak :9

şimdi yanlış anlama hocamda bizim 2 ayda adsenseye baglı en az 30 40 kanalımız kapandı ki ben 1 yıldır tek tük kapanma yaşardım.
bizde bagırdık zamanın durum vahim değildide şimdi mi vahim
durum 2 aydır vahim bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenler 1 kanalı kapanınca durumlar vahim oluyor

Hocam 1 kanal gitti diye demiyorum, kapanmalar Quiz ile başladı ve adsenselere de sıçrarsa demek istiyorum. Keza ağustonstan beri ne 1 kanal yaptım ne de kanallara girdim. Adsense ödemelerine 1 gün kala Yt yeniden harekete geçti. Bu kapanmaların sebebi yine eminim ki adsense. Quiz'in adsense hesabı spama düştü kuvvet ve muhtemel. Ağına bağlı tüm kanallar uçuyor. :)

Son düzenleme:
Hocam 1 kanal gitti diye demiyorum, kapanmalar Quiz ile başladı ve adsenselere de sıçrarsa demek istiyorum. Keza ağustonstan beri ne 1 kanal yaptım ne de kanallara girdim. Adsense ödemelerine 1 gün kala Yt yeniden harekete geçti. :)

valla sana yeminle 2 aydır giden kanalın haddi hesabı yok
3 yeni adsense getirili olmaya başlayan ciddi kazanç sağlamaya başlayan en az 40 kanal gitti
bugün ciddi miktar getiren quizler gitti
demem o ki 2 aydır alıştım ben :D
yalnız şuda var 1 aydır durgundu temizlik yapıyorlar şuan partner adsense
30 tane boşta hiçbiyere bağlı olmayanda gitti
ondan dedim yanlış anlama yani :D
olur artık alışmak lazım :D

3 yeni adsense getirili olmaya başlayan ciddi kazanç sağlamaya başlayan en az 40 kanal gitti

durum ortada biz calisacaz ay sonunda onlar kapatacak özet bu h adsense ha quiz

Şuan oturup bu kapanmaların yalnızca quizle sınırlı olmasını dilemekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Quiz kanalları giden arkadaşlar için geçmiş olsun biz bu filmi ağustosta görmüştük. Quiz 200 üstü kanalımı paket etmişti. Binlerce lira kayıpta cabası. Elde kazandıran kanal kalmayınca otomatikman diğer ayda sıfır çekmiştik yani 6 hane zarara soktu bu adamlar beni. O yüzden en azından bu kapanmaların sorumlusu quiz diyebiliriz. Adsense felan sıçramasın kafi.

Son düzenleme:
Youtube hayatım boyunca en çok kapanma yaşadığım gün bu gündür. Yazdım bir kenara 19.11.2015 (YFG Youtube Felç Günü)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri