Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende bekliyorum hocam ödeme alamayan fazla yok galiba Bize neden ödemiyorlar Bunlar adamı verem ederKapanmalar devam ediyormu ödeme alan varmı WM 3 Haneli 5xx üstü?
Bari içindeki kesinleşmiş paraları kurtaralım arkadaşlar.
Kapanmalar devam ediyormu ödeme alan varmı WM 3 Haneli 5xx üstü?
Bari içindeki kesinleşmiş paraları kurtaralım arkadaşlar.
Bende bekliyorum hocM 608 dolar kanal dun kapandi parasi kesinlesmisti sozde gonderecekler artik quize mesaj atalim zaten ortaligi temizlediler bari kesinlesen paralarimiza el atmasinlar
Hocam belli duruyor adsense spama düşünce kanallar nasıl bir bir kapanıyorsa google quizin kanallarınıda bir bir kapatıyor, okadar kanal basılırsa quize olacağı buydu...şu quiz in spam a düşmesi söylentisi nedir bilenler yazsın da biz de bilgilenelim almış yürümüş
quiz spam a düştü quiz spam a düştü kim üretiyor bu masalları anlamıyorum ki..
şu quiz in spam a düşmesi söylentisi nedir bilenler yazsın da biz de bilgilenelim almış yürümüş
şu quiz in spam a düşmesi söylentisi nedir bilenler yazsın da biz de bilgilenelim almış yürümüş
seni fena vurdu. hatta şu sıralar en büyük vurgunu sen yedinKapanan butun kanallarim quiz arada saglam cikanlar ya rec yada baska partnerli kanallar ama quizli farkli dashboarda olmasina ragmen 80 kadar kanalin hepsi kapanmis ama odemeleri dun almistim
Edit : tek dash da olan bos 60 kanalda spamdan kapanmis tek video dahi yoktu 5 aylik kanallardi
seni fena vurdu. hatta şu sıralar en büyük vurgunu sen yedin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.