Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
saah 60 kadar kanal gitmişti son 1 ayda yaptığım şimdi bi o kadar daha gitmiş bide bunlar milyon izlenimli reklamları kapalı normal kanallar. anlamadım gitti..

benimde 45 kanal gitmiş konuyu okuyunca baktım
adsense gitmese bari

Üstad [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] ında dediği gibi yt to yt tarih mi oldu acaba :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acaba botlamı yüklendi kanallar?

Evet 7 adet yutubum bot, yalnız ben botlardan bazen günde 1 bazen hiç kanal yapmıyorum. Vdsli bot olduğu içinde Vds den yapılmıştan farksız.

İşin tuhaf olanı, İçinde video olmayan da var, hiç bir yere bağlı olmayan da. Hepsi farklı kategori... saat 3 gibi baktığımda kapananlar son 1 aya ait di

şimdi bir bota girdim 10 kanal daha gitmiş. onlarsa 4 5 aylık reklamsız kaliteli eski kanallardı. Anlamadım gitti bir ipden bi kaç kanal kapanınca hepsimi sonra otomatik gidiyor . Bundan böyle Kendi pcimden render yapıp yükleme yapmayı düşünüyorum. değişken ip nin faydasını bu şekilde görürüz belki..

:D bunu bir ay önce söyledim beni linç ettiniz... ama söylediklerim bir bir çıkıyor.. dahasını da biliyorum söylerim ama bu sefer beni forumda değil gerçek hayatta bulup linç edersiniz... gerçekler acı gelir.. yaşayarak göreceksiniz... adamlar bir devri kapattı...

Üstad @ilyas ında dediği gibi yt to yt tarih mi oldu acaba :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:D bunu bir ay önce söyledim beni linç ettiniz... ama söylediklerim bir bir çıkıyor.. dahasını da biliyorum söylerim ama bu sefer beni forumda değil gerçek hayatta bulup linç edersiniz... yaşayarak göreceksiniz... adamlar bir devri kapattı...

hocam başka neler olacak bildiğiniz birşey varsa söyleyin insanlar ona göre önlem alsın.

yt to yt kapananda var, render yapıp atıp kapanan da var, yt to yt yapıp kapanmayan da var, render yapıp atıp kapanmayanda var , içinde 170 video olup kapanmayanda var , 2 video olup kapanan da var gelde çık işin içinden :D

yt to yt kapananda var, render yapıp atıp kapanan da var, yt to yt yapıp kapanmayan da var, render yapıp atıp kapanmayanda var , içinde 170 video olup kapanmayanda var , 2 video olup kapanan da var gelde çık işin içinden :D

Sende de her turlusu varmis ama

eşleşende geçilmiyor artık özellikle büyük şirketlere ait yapımların

california da ki arkadaşların yaptıkları güncelleme sonucu oluşan tarama sistemi belli bir algoritmaya göre tarama yapmıyor çözmesinler diye.. dalgalı bir tarama sistemi var... kimini bırakıyor, kimini bırakmıyor, kimini az bırakıyor, kiminin çoğunu götürmüyor... böyle böyle hedeflediği kitlenin aklını alıyor.. sonunda geride bıraktıklarını da indiriyor.

adamların arzu ettiği şekil dışında çalışmaktan başka çare yok...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri