spam yapmaman. 4h yi ihlal etmemen
zaten bizim engelimiz de bu ya..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
spam yapmaman. 4h yi ihlal etmemen
Özgünbende onu merak ediyorum ... adamların arzusu nedir yani?
Vds olabilir mi ?
bendede 24 ekim dahil bugüne kadar yapılan bütün kanallar spamdan gitmiş 1k kanal çöp oldu 1 haftalık emek hiç oldu
O yuzden cogu kisinin bole patliyo kanallar.benm dusuncem tabiki.saygilar.vds siz çalışan kaç kişi var bu işi yapan ? bir elin parmaklarını geçer mi ?
güncellemeyi başlattım bakalım bizdeki zaiyat neymiş.
Sebeb bu iste.botlarla daha fazla bile basarsin.bu sekilde oldukca kurunun yaninda yasda yanacak.botlar yuzunden bu halde1 haftada 1000 kanal helal olsun valla hocam![]()
Vds bot alakasi yok demisin.vds deki kanal patlamış diyosunvds bot alakası yok ben vds den atıyorum gitti kanallar
Onlar istisna, özgün kanallarda spama yönelik hareketler tespit edilirse onlarda kapanabilir ama kapansada uğraşınca tekrar açılıyor sonuçta.özgünleride kapattılar hocam ?
Onlar istisna, özgün kanallarda spama yönelik hareketler tespit edilirse onlarda kapanabilir ama kapansada uğraşınca tekrar açılıyor sonuçta.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.