Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
vds ile alakası yok bunun ben full vds calısırım sadece 24 ekim ve üstü kapandı geriye doğru tertemiz duruyor.

Klasik yıllık temizliği google 'ın (Bilen bilir)

Toplu şekilde kanalı kapananlar arasında 1 aydan eski kanallar var mı?

o tren kaçtı artık... kaliteli spam çöp spam fark etmez. çalışma şeklinden yakalıyor.. özgün kanalına sakat bir şekilde bassan yine kapatacak... spam olayını boğdu..

Kaliteli spam yapmak varken hala yt to yt yapılıyor biraz da kaşınıyoruz forumca bence

bu şekil her ay devam edecek... adamlar arzu ettiği şekilde çalışmayanlara nefes aldırmayacak... bir kaç ay sonra yine ilyas demişti diyeceksiniz...

Sen adamlarla kanka oldun ilyas hocam :) sendeki daha güncel bilgi olabilir ben sadece geçmişte yaptıklarını biliyorum dediğin de olabilir bakalım görücez ama sanmıyorum yılda 1 kere yaparlar belki yılda 2 ye çıkarırlar temmuz ağustos gibi 2. yapılabilir :)

hocam 1 -2 tane olsa istisna derdimde kaç arkadaşın kanalı gümledi bence başka bir sorun var veya tr ye yönelik özel bir çalışma bu.

Hocam yt açısından sorunda orada işte, spam hareketler tespit edilirse özgünde olsa kapanabiliyor. Bunu sistemsel bir hata gibi düşünebilirsin...

Spam davranışlar derken mesela

Özgün olsanda videolarını tek seferde yüklüyor ve uzun süre giriş yapmıyorsan kanala bu spam bir davranıştır

Özgün olduğun halde giriş yaparken sık sık ip değiştiriyor veya çerez temizliyorsan bu spam bir davranıştır. (özellikle spamla özgünü birlikte yürütenlerin en sık yaptığı hatadır bu)

Hatta kanalına yüklediğin özgün bir videoyu kesip biçip tekrar yüklüyorsan ve bunu sık sık tekrarlıyorsan buda spam bir davranıştır.

Liste böyle uzar gider.

Sistemsel hatadır bunlar, yt bu davranıları yapanlar özgünmü spamcımı ayırt edemediği için olur.

ruh halim

60507830.jpg

Bu kapanan kanalların içinde bir yere bağlı olmayanlar ve 1 aydan eski kanallar var mı beyler?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri