Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
ben işid militanımıyım google cia olup beni neden takip etsin :) hurefe hepsi hurefe.

ve sanırım herkes şunu da anladı sanırım, yok işte chrome ile çalışmayın bilgilerimizi alıyo google vs saçmalıkları son bulmuş oldu heralde :D

ben işid militanımıyım google cia olup beni neden takip etsin :) hurefe hepsi hurefe.

yok başkan hep diyolardı ya yaaa işte chromedan yüklemeyin bilgilerimizi alıyo kanalları kapatıyo :D hep gülerdim ne alakası var fln deyincede laf yapanlar oluyodu bana neyse kanıtlamış olduk bunu da :D forever kırommmmmmm :D

Bi anda kanala kac video atıyosunuz 46 video atıp bi kanal yaptım 2 gun önce ucmus ve ip temizdi 0 ip

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün adsensenin pini onayladım ve bağlı kanallardan 1 tanesi silinmiş 2-3 aydır hiçbir şekilde sıkıntı yoktu izlenimide azdı kanal içindeki videolarada bişey olmamış telif topluluk falan yok ama kanal silinmiş silinmesi bana birşey kaybettirmedi ama diğer kanallarada sıkıntı yaparmı 2 gün içinde falan geçen ayın ödemesi işleme girmesini umuyorum

Yalnız olmadığını anlayınca milletin neşesi yerine geliyor
Nedense bende onu anlamam :D

bugün adsensenin pini onayladım ve bağlı kanallardan 1 tanesi silinmiş 2-3 aydır hiçbir şekilde sıkıntı yoktu izlenimide azdı kanal içindeki videolarada bişey olmamış telif topluluk falan yok ama kanal silinmiş silinmesi bana birşey kaybettirmedi ama diğer kanallarada sıkıntı yaparmı 2 gün içinde falan geçen ayın ödemesi işleme girmesini umuyorum

Sıkıntı yapmasını istemiyorsan diğer kanalları da sil hocam.

Sıkıntı yapmasını istemiyorsan diğer kanalları da sil hocam.

o şekilde sıkıntı olmazmı hocam kanallar niye silindi falan diye

son 1 hafta içerisinde, nextplus ile +15 onayladığım, firefox üzerinden yüklediğim, youtube'da olmayan içerikli iki farklı kategoriye ait kanallarım bugün kapanmış..

Sanki çoğunluk son günlerde yapılmış olan kanallar izlenimi var.

adsense bağlı bağsız kanallarım kapandı hayır anlamadığım şey asıl o kanallarla birlikte girdiklerim kapanmadı bekleyeceğiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri