Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bu kapananların hepsi aynı saatte kapananlar mı yoksa herkes kapandığı an mı yazıyor anlamadım :D

2 quiz de benden gitti gene şimdi anlaşılıan spamda da kararlılar alt at al at bitecek mutlaka oynamak lazım videolarda.

aynı adsenseye bağlı 3 kanal az önce gitmiş :D

---------- Spam Engelliyici 00:35 ---------- Önceki Mesaj 00:30 ----------

bu kanallar ayrıca 2 ay önce açıldı videolar yüklendi adsenseye bağlandı. 2 aydır kanallara giriş yapmadım. url adreslerinden girip bakıyorum arada kanallara duruyor mu diye? şimdi bu adsense 2 ay önce açılmış bir adsense. bu 3 kanal bağlıydı sadece. yalan mı oldu bu adsense??

arkadaşlar kapanan kanaların mailerini silmeye gerek var mı silmesek adsense olumsuz etkilenmez mi

artık silsende fark etmiyor... bu kanal spama düşmüştür diye yazıyor.

Adsenseye zarari var tabi kapanan kanal bekletilirse

Sent from my iPhone using Tapatalk

kapanan kanalların hepsini silmek biraz zor

mesela benim bugün 15 tane kanalım kapandı kanallar girmek içinde telefon doğrulaman gerekiyor 15 tane telefonu bulmak sıkıntı o açıdan silemiyorum

kapanan kanalların hepsini silmek biraz zor

mesela benim bugün 15 tane kanalım kapandı kanallar girmek içinde telefon doğrulaman gerekiyor 15 tane telefonu bulmak sıkıntı o açıdan silemiyorum

Adsense skintiya duser hocam ozaman

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün 2 kere kapanma oldu arkadaşlar, saat 2.5 civarı girdiğimde gördüm bi kapanmaları, birde akşam 6.5 gibi oldu, dahada olacak gibi görünüyor, adesnse ye baglı bi kaç kanalınız kapandıysa geri kalan kanallarıda silin. ben öyle yaptım. çok büyük kesinti olacak eğer adsense spama düşüp banlanmazsa, ama bence spama düştü banlancak, yani öyle yada böyle açız.
slm bn fakir

6-7 aydır ilk defa boş çektiğim bir ay. Üzücü.

Burdaki kapananlarin manuel yani vds bot kullanmadan kapanan varmi toplu arkadaslar

Arkadaşlar kapananlar yazarsa bizde bilgilenmiş oluruz kobuyu toplam 500 kişi okudu bugün 20 30 kişi yazdı cidden kapanmadımı okuyanların yoksa kapanıda yazmak mı istemiyor

Vay arkadaş ki ne vayyy... :(

Elimde kalan 5 kanaldan 4 tanesi bugün kapanmış ve kala kala 1 kanal kaldı. O da anca sigara parası veriyor aylık...
5M izlenimli kanal da kapandı :(
Bu saatten sonra YT bitti DM başlayacağım...

Özgün çalışmaya karar verene kadar YT benim için bitmiştir artık...

HERKESE BOL KAZANÇLAR...

emin ol kapanıyor forum da yazmayanlar olduğu gibi forum dışıda var... o değilde [MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] birazdan konuya gelip dailymotion'nun reklamını yapmaya başlar :D dailymotiona baya adam gelecek haberin olsun delikanlı.

Arkadaşlar kapananlar yazarsa bizde bilgilenmiş oluruz kobuyu toplam 500 kişi okudu bugün 20 30 kişi yazdı cidden kapanmadımı okuyanların yoksa kapanıda yazmak mı istemiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri