Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Kanal takibi güncellemeye tırsıyorum artık. Her güncellediğimde kanallar gidiyor yine 3 kanal gitti.

Hala devam ediyormu yoksa gecemi yaşandı katliam
Drcam ediyor

---------- Spam Engelliyici 13:42 ---------- Önceki Mesaj 13:30 ----------

Eski postlarimdada belirttigim gibi aralik ayi herseyi bize açıklanacaktı icinizi karartmak gibi olmasında gidisat iyi degil bu kapanmalar rastgele değil rastgele olamaz.

Beyler adsense'e bağlı tüm kanallarınız mı spam'den kapandı yoksa arada açık kalanlar var mı?

Yt ile ilgisiyok Quiz kanlları gidiyor quiz kapatıyor kanalları 1 yıldır açık kanallar bugun gitti. Kalan 15 kanala worner bross filmlerini en dandik görüntüde atıp telif manyağı yapacam quizi kapanacak kanallar bari hakkını verelim.

quiz kanalların çoğu kapanmış kanallar bide 10 gündür girmediğim günlük 1-2 k izlenen kanallar .. Kanala bi gireyim dedim direk spamdan kapanmış böyle iş mi olur arkadaş ya .. Bu kapanma sadece quiz mi ait yoksa youtubeye kaynaklı mı ?

quiz kanalların çoğu kapanmış kanallar bide 10 gündür girmediğim günlük 1-2 k izlenen kanallar .. Kanala bi gireyim dedim direk spamdan kapanmış böyle iş mi olur arkadaş ya .. Bu kapanma sadece quiz mi ait yoksa youtubeye kaynaklı mı ?

sadece quiz deil adsense baglı olan olmayan fark etmedi

videolu beklettigim izlenimli kanallarım hepsi gitti hiç biyere baglı deildi

Quiz - Adsense farketmeksizin en kafadaki kanallar uçmuş.
Quiz kanal elimde kalmadı neredeyse fakat adsense bağlı kanallar her gün tek tek gidiyor. Hiç bu kadar sürekli kanal kapanması yaşamamıştım..

sadece quiz deil adsense baglı olan olmayan fark etmedi

videolu beklettigim izlenimli kanallarım hepsi gitti hiç biyere baglı deildi

benim anlamadığım şu bu kanllara 10 - 15 gün önce giriş yapıldı sonra ip değiştirildi .. Kanala topluluk gelse anlicamda kanal bildiğin spamdan girmiş kanala girince telefon onayı istemiyor direk bu ürüne erişilemiyor diyor
[MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] [MENTION=21404]Furkan Akman[/MENTION]

evet kalkar kalkmaz güncelledim bi 20 kanal daha gitti. sanırım hepsini kapatmadan bitmeycek kıyım

benim anlamadığım şu bu kanllara 10 - 15 gün önce giriş yapıldı sonra ip değiştirildi .. Kanala topluluk gelse anlicamda kanal bildiğin spamdan girmiş kanala girince telefon onayı istemiyor direk bu ürüne erişilemiyor diyor
[MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] [MENTION=21404]Furkan Akman[/MENTION]

Benim bazı kanallara 6 aydır giriş yapılmıyor. Onlar kapanmış bugün.
Yani listeye bakıyorum inanılmaz ötesi bir sıralamayla kapanmışlar. Mesela aynı hafta yaptığım kanallar hepsi bir anda kapanmıyor, yavaş yavaş kapanıyor.

Bazı kanallar 300-500 izlenimli. Yani birinin f..g atacağını falan sanmıyorum. Başka bir muhabbet var olayda

Benim bazı kanallara 6 aydır giriş yapılmıyor. Onlar kapanmış bugün.
Yani listeye bakıyorum inanılmaz ötesi bir sıralamayla kapanmışlar. Mesela aynı hafta yaptığım kanallar hepsi bir anda kapanmıyor, yavaş yavaş kapanıyor.

Bazı kanallar 300-500 izlenimli. Yani birinin f..g atacağını falan sanmıyorum. Başka bir muhabbet var olayda

aynen öyle hocam ... kanalların hepsi quiz miydi yoksa adsende felanda var mıydı ? yada başka partner

MN, Quiz, Adsense hepside uçuyor yavaş yavaş.

Quiz kapanmaları daha fazla tabiki. Fakat adsense kapanmaları biraz garip olmuş.

Birde bu adsense bağlı kapanan kanalları ne yapmamız gerekiyor. Bir ara kanallar silinmiyor falan yazmıştı bir arkadaş

MN, Quiz, Adsense hepside uçuyor yavaş yavaş.

Quiz kapanmaları daha fazla tabiki. Fakat adsense kapanmaları biraz garip olmuş.

Birde bu adsense bağlı kapanan kanalları ne yapmamız gerekiyor. Bir ara kanallar silinmiyor falan yazmıştı bir arkadaş

evet spama düşen(yt tarafından kapatılan) kanallar artık silinemiyor. spama düştü diye kalıyor aynen. bir çözümü yok. adamlar uyanmış fixlemişler açığı.

:D

G20mNV.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri