Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Arkadaşlar özellikle soruyorum kapanan kanallarınızın "kanal açılış tarihlerine" BAKAR MISINIZ? çünkü bende kapanan 19 kanalın hepsi haziranda açımıştı, 2 tanesi nisan ayı, tek ortak nokta bu, ne kategoriyle alakalı ne de başka bir şeyle

Mudur gmaille alakali degil bu kapanmalar. Test ettim..

tmm işte belli oldu, eski kanalları temizliyorlar ama amaç nedir çözemedim..
Düşündüğümüz gibi eskiden yeniye ne varsa kapatıyorlar
Bunlar yeni yıla spamı sıfırlayarak girecekler galiba...
Şimdiden buna kendimizi alıştırsak iyi olur, hem bizde temiz bir başlangıç yapmış oluruz...
Böyle düşünmek iyidir :D

merak ettim nasıl? :) hocam yapma eski kanallar kapanıyor

seni görünce aklıma hep bu adam geliyo ilyas hocam :D

Hayir oyle degil. calisma seklinizden kapaniyor. gecen hafta benden bir arkadas gmail aldi. kendime actigim aybi sekil onada acmistim ancak benimkiler saglam kalirken verdikgim gmaillerin hepsini spama dusurdu. Bu arada ben nasil adsense nin spama dusme konusunu arastiysam kanallari kapanan senin gibi arkadaslar arastirma yaparsa sonuca ulasir. eger gmaillerin acilis tarihiyle alakali sorun oldugunu dusunuyirsan yerinde olsam anket acardim. belki soyledigin dogru bi arastir bakalim.

---------- Spam Engelliyici 09:05 ---------- Önceki Mesaj 08:59 ----------

Fotoyu yeni gordum. bizimkiler cemil kahraman:Dim

dün mn kanalların hepsi kapanmıstı
bugün 3 arkon
7 beyond
5 cn kapanmıs
zeplinden kapanan yok hala
kanalların üçte ikisi gitmiş

devam ediyor mu hala kapanmalar rahat bir nefes alak
elimizde kalanlarla avunalım

kanallarınızda ki kapanmalar partner bağlı kanallarınızdan mı adsense mi boşta olan mı?
benim toplu kapanmalar partnere bağlı kanallarda yaşanıyor bağlıyorum 2-3 gün sonra kapanıyor. partnere

Önceki kiyimlarda zarar görmeyen 2 adsense bu ay spama düstü.(kanallar toplu kapandi) Nasip neyse o artik , yt yil sonunu daha fazla kar ile kapatmayi düsünüyor sanirim.

adsense kanallar ve boştaki kanallar sağlam şuanda. quiz ztn en son geçende vurgununu yaptı bakalım kısmet

2 tane spama düşmüş adsenseye pin geldi ve ödeme alındı rabbim nasip ettiyse gerisi boş ümidini kesme hocam

Öyle tabi , Kaybim cok büyük degil fakat ilerisi icin bu durumlar iyi degil. Bakalim takipteyiz. Umarim 2016 dan itibaren biraz olsun kapanma, ban duraksarda isimize bakariz.

partnerden atılan adsenseye geri dönüyor ... o yüzden bir şekilde etkileyebilmiş olabilir.mesela bazen partner kanalın kapanacağını görüyor ve kapanmadan partnerden atıyor.sonra adsenseye dönünce kapanıyor ve adsenseyi etkiliyor.

Onu biliyorum da hocam ama 2 gün önce girdi partnere 2 günde atmamıstır diye düşünüyorum. Boş kanal bağladım 10 saattir açık biraz daha bekleyip emin olcm bakalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri