Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
kapanmalar devam ediyor mu arkadaşlar? son 1 saatte kapanan var mı?

Dün gece 3 yıllık kanallar da gitmiş. Herbirinin 3k üzeri aboneleri vardı.
Valla bu soykırım bitmek bilmicek gibi

benim kapanan mail tekrar kapandı :D kapanan kanal mailini doğrulama ile açmıştım dün akşam gmailde bir kaç bilgi için şimdi cumadan gelicne baktım tekrar kapatmış :D

300 küsür bin kanaldan 150 bin kanala....Hey gidi quiz hey,Gencliginde ne kanal alirdin be.....:)

Gerçek şu ki, youtube kafayı yemiş durumda. Spam çalışırsın, kanalı kapatırlar, anlarsın, spam sonuçta! Fakat bomboş kanalı uçurmak nedir sayın yt? Bir ip üzerinden girilmiş tüm hesapları uçurmaya mı çalışıyorsunuz? Benim müzik dinlemek için, abone olduğum kanalları takip etmek için, liste hazırladığım kanaldan ne istediniz allahsızlar?

Şimdi spamcılar olarak önümüzde iki yol var: ya 2016'ya kadar ara vereceğiz; ya da bazı arkadaşların da bahsettiği gibi farklı maceralara girişeceğiz. Bana kalırsa en mantıklısı ikinci yolu seçmek. Her ay sonunda stresten tırnak yemekten sonra gelen miktarın pek bir değeri kalmıyor açıkçası. İşi gücü bırakıp youtube'a girişenler de oldukça pişmandır eminim, zira aramızdaki çoğu üye bu durumdadır. Gülü seven dikenine katlanır diyip youtube üzerinden kazanmaya çalışanlar da olacaktır, fakat, eminim onların da pek bir hevesi kalmamıştır bu işi yapmakla.

Kanallar uçtu, adsenseler duruyor. Hesapları boşaltmanın vakti geldi. Hoş, paranın geleceği de kesin değil. Kanal uçurdukları gibi, her an adsense hesaplarını da uçurmaya başlayabilirler. Para gelirse sizindir, gelmezse zaten hiç sizin olmamıştır :)

Adsenseye bağlı tüm kanalları kapanan ve adsensesinde sorun yaşamayan ne kadar insan var? Yeni konu açmak istemiyorum. Burdan yazalım da adsense kanallarının kapanma olasılığını tahmini bir yüzde olarak öğrenelim. Gerekirse anket de açılabilir. Şahsen benim tüm partner kanallar kapanırken adsense kanallarında 1 tane bile kapanma yok.

Adsenseye bağlı tüm kanalları kapanan ve adsensesinde sorun yaşamayan ne kadar insan var? Yeni konu açmak istemiyorum. Burdan yazalım da adsense kanallarının kapanma olasılığını tahmini bir yüzde olarak öğrenelim. Gerekirse anket de açılabilir. Şahsen benim tüm partner kanallar kapanırken adsense kanallarında 1 tane bile kapanma yok.

Benimde adsenseler saglam ama sıra adsenseyede gelcek sadece partnerle sınırlı kalmaz

beyler spami bitirdiler harbiden galiba youtube ta video kalmamis hic baksaniza butun katagorilere bkaiyorum bombos izlenme yok bildigin ne atsamda tutmuyor linkleme iside yatti bosuna para yiyor 1. sayfaya atmiyor oldu bildiginiz spam isi bakalim belki bu donem oyledir yilbaisndan sonra baslar yine belki

adsensenin spama düşüp düşmediğini anlamak istiyorsanız girişte telefon sorup sormadığına bakın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri