Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Benim bir adsensenin icindeki kanallarda skinti yok suana kadar kapanma fln spamada dusmedi bi diger adsensedende bugun odeme aldim ve haftaya kesinlescek olan odemeyi bekliyorum simdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

@acan38 abimiz söyledi... özgün gibi çalışana dokunmuyor. birazdan kendisi gelir konuya o daha güzel anlatıyor. bence artık çözüm arayışına geçmek gerek. yakınmak gideni geri getirmiyor. önümüze bakalım bundan sonra ne yapalımda kanallarımız kapanmasın sorusunu soralım kendimize.

hocam sende hiç kapanma var mı ? biraz yönteminden ipucu versen çok iyi olur :D

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] abimiz söyledi ya... özgün gibi çalışana dokunmuyor. birazdan kendisi gelir konuya o daha güzel anlatıyor.

onun yazdığını okudum tamamda özgün kanalıda kapatıyor kendimizi nasıl özgün gibi gösterebiliriz :D

benim anladığım spam da yapacaksan özgün çalışır gibi çalışacan. olayın sıcaklığı geçsin çözüm arayışları yaparız ama adamlar eskiyi kapattı hocam. acı ama gerçek.

onun yazdığını okudum tamamda özgün kanalıda kapatıyor kendimizi nasıl özgün gibi gösterebiliriz :D

21 kanal daha kapandi yeni yaptiklarimdi ama eski gmaillerdi agustos.. 2 tanede eski kanal kapandi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

1 adsense ımda sadece 3 kanal bağlıydı, 3 kanalın içindeki videolarıda silmiştim, şimdi baktım 3 kanalda kapanmış topluluktan :D adsense da spama girmiştir kesin :D

Spamda devam ettirdiğin alışkanlıkları özgünde de yaparsan yt ne olduğuna karar veremez. Bu durumda özgünde olsan kanalının askıya alınması olasılık dahilindedir.

Şöyle söyleyim sana.

Şimdi spamcı olduğunu unut.

Ve elinde bir dizi video var

Yt ye yeni başlayan özgün bir insan olarak yapman gerekenleri yapmaya çalış.

Özgünlerle aranda empati kur, ama empatiyi düşünerek değil uygulayarak kur.

Mail açma aşamasından tut, kanal oluşturma, onaylama ve adsense e bağlamaya kadar büyük bir imtina ile yapmaya çalış.

Elindeki bir dizi videoyu ağır ağır bir özgün gibi kanalına yükleyip işi tamamladıktan sonra geriye dön bir bak.

Bir spamcıyla özgün arasında daha önce hiç farkedemediğin bazı nüansları göreceksin.

İnan bana yeni birşeyler bulan bu şekilde empati kurarak buluyor ve buna göre de yöntem geliştiriyor

Son düzenleme:
eylül başı gibi açılan 80 tane kanalımın neredeyse hepsi kapandı demin büyük bir temizlik oluyor

Arkadaslar zoomin kesinlestikten sonra kapanani oduyor mu vay arkadas ne hallere kaldik

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Milletin kanalları kapandı kurtuldu bizde kurbanlık koyun gibi beklıyorum

@mNote adsensenin spama düşme olayını çözdü.. @acan38 abi de kanal kapanmalarını.. ikisi profosyonel adamlar söylediklerini dinleyin pişman olmazsınız.

Spamda devam ettirdiğin alışkanlıkları özgünde de yaparsan yt ne olduğuna karar veremez. Bu durumda özgünde olsan kanalının askıya alınması olasılık dahilindedir.

Şöyle söyleyim sana.

Şimdi spamcı olduğunu unut.

Ve elinde bir dizi video var

Yt ye yeni başlayan özgün bir insan olarak yapman gerekenleri yapmaya çalış.

Özgünlerle aranda empati kur, ama empatiyi düşünerek değil uygulayarak kur.

Mail açma aşamasından tut, kanal oluşturma, onaylama ve adsense e bağlamaya kadar büyük bir imtina ile yapmaya çalış.

Elindeki bir dizi videoyu ağır ağır bir özgün gibi kanalına yükleyip işi tamamladıktan sonra geriye dön bir bak.

Bir spamcıyla özgün arasında daha önce hiç farkedemediğin bazı nüansları göreceksin.

İnan bana yeni birşeyler bulan bu şekilde empati kurarak buluyor ve buna göre de yöntem geliştiriyor

Son düzenleme:
150 - 200 adet quiz imi daha temizlediler. Her ay kayıp veriyoruz. Dibe az kaldi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özellikle bu partnerdeki kapanmaların partner kanallara gelen en son güncelleme ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum.

Bu güncellemeden önce iş ortaklığı sözleşmesi parnerler ile yt arasındaydı ve bu yüzden para kazanma ayarlarıda parnerler tarafından yönetiliyordu,

Ama bu güncelleme sonrası bu sözleşme yt ile kanal sahipleri arasında oldu.

Yani parnerler para kazanma politikası ile ilgili topu tamamen yt ye atmış oldular.

Yt sorumluğu tamamen kendi üzerine aldığı için bundan sonra daha ağır yaptırımlarla gelecektir üzerimize, şu an kimse farkında değil, ama bana işler daha da zorlaşacak gibi geliyor.

Özellikle bu partnerdeki kapanmaların partner kanallara gelen en son güncelleme ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum.

Bu güncellemeden önce iş ortaklığı sözleşmesi parnerler ile yt arasındaydı ve bu yüzden para kazanma ayarlarıda parnerler tarafından yönetiliyordu,

Ama bu güncelleme sonrası bu sözleşme yt ile kanal sahipleri arasında oldu.

Yani parnerler para kazanma politikası ile ilgili topu tamamen yt ye atmış oldular.

Yt sorumluğu tamamen kendi üzerine aldığı için bundan sonra daha ağır yaptırımlarla gelecektir üzerimize, şu an kimse farkında değil, ama bana işler daha da zorlaşacak gibi geliyor.

bu zor günler bir gün gelecekti..sanırım tek çare kaldı..oda ÖZGÜN..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri