ben çözmedim [MENTION=9224]mNote[/MENTION] çözdü. ben ne söylemeye çalıştığını anladım. anlamayan kendisine sorsun. geçen spam dalgasından sağolsun adminin söylediğle kurtardım hesabı.
adsense hesabını mı spamdan kurtardın hocam ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben çözmedim [MENTION=9224]mNote[/MENTION] çözdü. ben ne söylemeye çalıştığını anladım. anlamayan kendisine sorsun. geçen spam dalgasından sağolsun adminin söylediğle kurtardım hesabı.
adsense hesabını mı spamdan kurtardın hocam ?
1 ay önce dedim son kez diyorum dahada demem mobil uygulamalarda büyük sorun var yavaş yavaş çözmeye başladılar google bu büyük sorunu SPAMA bağlıyor ve bu sorun bitene kadar SPAMA bağlayacak sorgusuz suhalsiz uyarısız sebepsiz hiç bir şey demeden kanallar kapanacaktır bu devam edecektir SPAMlık bir hata olmasada kanalınız yine kapanacaktır ve ne zaman düzeleceğide bellidir (trafik girişleri kayıt edin lazım olacaktır size) iyi akşamlar
@mNote nin söylediğini yaptım spama düşmekten kurtardım. kafa yoran için çözülmeyecek bir şey yok. millet istiyo ki emek vermeyek kafa yormayak çalışmayak biri bizim için çözsün.
@mNote nin söylediğini yaptım spama düşmekten kurtardım. kafa yoran için çözülmeyecek bir şey yok. millet istiyo ki emek vermeyek kafa yormayak çalışmayak biri bizim için çözsün.
manüel gir hocam tamam
aynen söylediğini yapıyorum hocam bu nedenle kanallarım sağlam.
Çözümü aslında bu konunun içerisinde birkaç defa dolaylı olarak söylendi ve anlayanlar da olmuştur. Kimse sormasın ne diye çünkü herkes aynısını uygularsa ona da çözüm üretirler. Bana kalırsa bu aydan sonra zaten düzelecek ve herhangi bir strateji uygulamaya gerek kalmıcak.
Çare Drogba![]()
![]()
adsense hesaplarınızı drogba ismiyle açınca ban yemiyomuş
![]()
yapmadımmı sanıyorsun![]()
aahahaha gerçekten yapan varmıdır acaba drogba diye adsense açanları görelim![]()
bu forumda yapan varsa çıksın sölesin
![]()
![]()
![]()
kapanmalar tekrardan başladı
Deme ya artik dayanacak gucum kalmadi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sen Mnote çözümü yazmadan oncede en az 600post atmisindir onlarda ne anlatmaya calisiyordun hicbi postundada cozum yoktu herkesin bildigi seylerdiben çözmedim [MENTION=9224]mNote[/MENTION] çözdü. ben ne söylemeye çalıştığını anladım. anlamayan kendisine sorsun. geçen spam dalgasından sağolsun adminin söylediğle kurtardım hesabı.
Sen Mnote çözümü yazmadan oncede en az 600post atmisindir onlarda ne anlatmaya calisiyordun hicbi postundada cozum yoktu herkesin bildigi seylerdi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.