senin sorun belli gmail aldğıın yeri değiştir. bizimkiler belli değilde senin pc den bile kapanıyosa onun adı gmaildir
Mail saticilari arasinda kimi önerirsin hocam ?
öneri alayimda boşa kürek çekmeyeyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
senin sorun belli gmail aldğıın yeri değiştir. bizimkiler belli değilde senin pc den bile kapanıyosa onun adı gmaildir
Mail saticilari arasinda kimi önerirsin hocam ?
öneri alayimda boşa kürek çekmeyeyim
Zeplinde ki kanallar bir bir gidiyor beyler. Daha yeni eklemiştim adam gibi kazanamadan gidecek paralar...![]()
valla ben onaysız alıyorum normalde onu da satan yok eskilerden kalmaları kullanıuom hocam, ama onaylı alacaksan satan kişi çok, yorumları oku bi karar ver
Sagolun hocam ilgili bölüme girip yorumlara bakayım ben o zaman![]()
Arkadaşlar izlenimler durmuş gözüküyor durum ne sizde? bugün gündüz vakitlerinde yavaşlamış sanki
![]()
bu nedir arkadaş biraz önce esti geçti ezdi geçti yine...
sıfır videolu kanalı neden kapatırsın ben anlamadım neye göre kapatıyor
Quize sokarken aldığımız izlenimler mi onaylanan telefon numaraları mı? nedir kapanmanın sebebi...
Arkadaşlar izlenimler durmuş gözüküyor durum ne sizde? bugün gündüz vakitlerinde yavaşlamış sanki
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.