Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
bu nedir arkadaş biraz önce esti geçti ezdi geçti yine...

sıfır videolu kanalı neden kapatırsın ben anlamadım neye göre kapatıyor

Quize sokarken aldığımız izlenimler mi onaylanan telefon numaraları mı? nedir kapanmanın sebebi...
Resmi kadır içeriğin ifşa oluyor

Tüm Kanallar Kapandı Yine Malesef :( Çözüm yok yok yok kafayı yememek elde değil geçen ay parayı alınca dedim düzeldi belkide adsense ama daha doymamis youtube

bu nedir böyle ya avcı iş başında bu ay 2 hane alırım diyordum kanal uçmuş offf offf tam dibe vurduk...

Mobil olarak gönderildi.

benim bügün toplam 50ye yakın adsenseye bağlı kanalım gitti 1 tane adsensem spama düştü.kapanan kanallardan 20ye yakın 2ay öncesine ait 30taneside kasım ayına ait.yüklemeyi videoyap botuyla yapıyordum.kapananların içinde videoyapa bağlayıp video yüklemediğim kanallarda mevcut

beyler şaka bi yana hiç bu kadar yolun sonuna geldiğimizi görmemiştim, çok vahim durumlar

İçimden geçenleri söyledin hocam derlerdi ama inanmazdım ...
İçim titriyor resmen :(

---------- Spam Engelliyici 02:46 ---------- Önceki Mesaj 02:44 ----------

Resmi kadır içeriğin ifşa oluyor

İçeriği nerden gördünüz hocam?

olsa da koydum olmasa da artık içerik felan yalan oldu ....

İçeriği nerden gördünüz hocam?

olsa da koydum olmasa da artık içerik felan yalan oldu ....
Olsun hocam yt yi bırakmayacaksan yinede sil resmi
İşi bilenler her türlü bulur...

Üstelik bu kıyım geçici.
Ocak ayında sıfırdan başlayacağız hepimiz

kıydılar kanallarıma acımadılar. youtube yetkilileri acaba mutlumular? Ben ve benim gibiler söver şimdi her saniye, Bak youtube canımı sıkma yoksa açarım YoTovbe.com önce tövbe eder kılarım namaz sonra yayınlarım tüm kategorilerde reklamsız video!
Mc YT Kapadı Pişman :'( :'( :'(

Bu temizlik youtube a 1 yıl yeter bakarsınız bundan sonra rahat bırakırlar bir süre.

kanal takipte her "kanallari guncelle" bastigimda bir tane gidiyor. ben basiyorum o gidiyor, ben basiyorum o gidiyor, bakalim kim daha inatci cikacak. sifira dayandik..

not: acaba kanal takip programi ayni API uzerinden kontrol ettigi icin farkli zamanlarda da acilmis olan kanallari ordan yakaliyor olabilir mi? bu konuda teknik bilgim yok sadece varsayim.

Şu an 5 kanal gitti. F5 yaptım 1 tane daha gitti. Habire kapanıyor noluyor yaaa...Taze taze kanallardı. Kapanıyor bir bir. Aha bi tane daha kapanmış hay ben töbe gece gece yaa...bi tane daha gitti laaaaaaaaan :(

Sabahtan beridir konuyu takip ediyorum. kanallarımın yarısı kapandı diyip 200 bin kanal gösterenleri mi dersin, 400-500 bin civarı kanal kaybından söz edenleri mi dersin türlü türlü üyeler gördüm.

Youtube çalışanlarının çıldırmasına şaşmamalı yahu. Adamları böyle rahatsız etmeye devam etsek Türkiye'ye tamamen kapatırlar siteyi de adsense'yi de. Abartmadan kazanmak da mümkün...

tamamen sorunsuz bir kanalım daha topluluktan gitti. kanal 6 aylık bir kanaldı ve tamamen temiz durumdaydı. telif riski olmayan bir içerik ama nedense az önce kapanmış. en çok gelir getiren kanalımdı çok bozuldu moralim gece gece

Kapananların hepsi temizdi zaten içeriklerde telifsizdi. Tam izlenim almaya başlamışlardı patır patır dökülmeye başladılar. Yavaş yavaş karanlığa doğru gidiyoruz galiba..

Her Kanal güncelleye bastığında bir kanalın gittiğini görenler acaba resimde bulunan üstteki butonu artık alttaki gibi gören var mı? :)

yoq2O0.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri