Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bence biraz ortalık durulana kadar beklemeliyiz en azından bu ayın ödemeleri alınana kadar belli yani bi temzilik var bunu bile bile hala kanal açmaya çalışmak mantıksız bence.

aynen hocam , temizlik bitene kadar kafa dinleyelim, sonra sıfırdan başlarız hayatımıza:D

Sorun şu: temizlik ne kadar daha sürecek :D

nerden bu kanıya vardın hocam?

---------- Spam Engelliyici 16:24 ---------- Önceki Mesaj 16:18 ----------

mantık olarak, biz kazanamıyorsak ,google'da kazanamayacak ,yanlış mıyım ? neden google bizi bitirerek gelirini kessin?

Google ın her geçen yıl spamci ye olan ihtiyacı azalıyor. Özgün kanallar cogaldikca spam kanallara ihtiyaç kalmayacak..Spam de son yıllara girdik sayılır. .

Google ın her geçen yıl spamci ye olan ihtiyacı azalıyor. Özgün kanallar cogaldikca spam kanallara ihtiyaç kalmayacak..Spam de son yıllara girdik sayılır. .

şu konuda bile yüzlerce binlerce kanalı kapanan insan var, google bazında spamcıların boyutu özgüncülerden kaç kat büyük , kar odaklı şirket neden gelirini azaltmak istesin?

Ben bu temizliği bir orta yol olarak görüyorum, geçici olduğunu hissediyorum

İzlenmelerin düşüşüne paralel olarak aybaşı ve 2 gün öncesinden toplu kanal kapanmaları oldu.Şimdi durmuş gibi.Sadece 1 kanalım kapandı.O da quizdi zaten flagdan dolayı oldu.Ama şimdi izlenimlere baktıgımda neredeyse 2 katına çıkmış.Kanal kapanmaları demekki yöntem ve etiketleme biçimiyle alakalıydı diyebilirim.Dg gecme yöntemlerimin haklılıgını ortaya cıkarıyor bu da :D Spam içeriği kelime bazında özgünleştirmek de fayda etmiş durumda .Spama düşen tek adsende'em vardı o da sanırım kanallara baglı olarak değil Adsensenin yt kanalından kaynaklı oldu.Yani dogru yoldayım adsense artık benim için yeni başlıyor :)

izlenmelerin artışı, dünden beri izlenimlerin sayılmaması arkadaşlar, birde haftassonuyla birleşti.. ve kapanmaların durduğunu pek düşünmüyorum sadece haftasonu olduğu için ara verilmiş olabilir

edit: şimdi gördüm quiz 1 kanal daha kapanmış tek tük kaldı zaten

Bu kapanmaların geçici olduğuna ben de inanmıyorum çünkü topluluk güncellemesinden sonra oldu bu. yani her ay olan rutin kapanmalar değil bunlar.

kar odaklı şirket neden gelirini azaltmak istesin?

Gelirini azaltmıyor ki.
Yapımcılarla anlaştı, ücretli olarak içeriklerini yapımcılar kendi yayınlayacak yt de.
Dizi film çizgifilm gibi içeriklerde çalışmak artık imkansız gibi bir şey.
Ücretli içerik sunarken bir taraftanda spama korsana izin vermez.
Ama telif riski olmayan farklı içeriklerde çalışmaya devam edebilirsin. Henüz onlar için bir yaptırım yok...

Müzik değişirse dansta değişir, Yt sürekli müziği değiştiriyor ve müzik ritminide hızlandırıyor.
Hep birlikte dansa tempo tutalım, olmadı dansı biz değiştirelim.
Sonuçta Ocak itibarı ile YT baya sıkı bir denetim getiriyor + yapımcılarda kendileri para kazanacakmış zaten.
Bu yüzden herkes özgüne geçecek birşeyler yapacak yada bu şekilde aylık çok düşük bir gelir kazanmaya çalışıcaz.

6 aydır bitmedi. Bitmeyecek. Niye bitsin ki? Youtube'un taş atıyor da kolu mu ağrıyor? Bir butona basıyor hepsi bu.

sen nasıl değişik bir adamsın ya. millete küfür ederek hareket ederek derdini çözmeye çalışıyorsun. bunuda adamlık sanıyorsun. adamlık efendiliktir, iki cümleyi bir araya getirip derdini anlatmaktır. ben kimsenin ekmeğinden olmasından mutlu olmam ama 3 ay sonra buralarda senin gibilerin ekmek kazanamayacağı için çok mutluyum. bu daha iyi günleriniz adamlar nefes aldırmayacaklar.

tartıştığın adamlar ne demiş çalışma sistemimizden kaynaklı sorun bu kafayla artık para kazanamayız değişelim demiş. nasıl değişelim diye sormak yerine ona buna hakaret ediyorsun. aynen devam et sen böyle.

bi bitmediniz ya ilyas bıraktı su konunun yakasını simdide sen cıktın

anladık bitmiyo işte nie aynı şeyleri yazıp duruyosunuz

http://www.ytpara.com/1252426-post3626.html ^^

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri