greenleaf54
Yasaklanmış
yani bu karmaşada işi gücü bırakıp hala flag atan namussuzlar var. Lanet olsun hepsine.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yap yada yapma diyemem ama yerinde ben olsaydım adsenseyi temiz tutmaya çalışır bağlamazdım.arkadaşlar bi tane kanalım var dünya engelinden dolayı +15 i gitmişti bunu adsenseye bağlayımı sizce düşünüorum uzun süredir, patlama yapmış bi kanal. normalde olsa hiç düşünmem de şu durumda düşünüyorum malum google cins artık
Yap yada yapma diyemem ama yerinde ben olsaydım adsenseyi temiz tutmaya çalışır bağlamazdım.
Dayanamdım dün bağladım . En azından test etmiş oldum bakalım nolacak
Sacma gelebilir ama kanal takip Kanalları kontrol ederken kapatılmalarına sebeb oluyor sanki
Sacma gelebilir ama kanal takip Kanalları kontrol ederken kapatılmalarına sebeb oluyor sanki
yokdahaneler hocamöyle olsa kapanma işi flagcılar flagla neden uğraşsın takip kanalıyla kapattırır
![]()
program yüzünden demek istiyor sanırım
eevt program yüzünden dedim bende skype de bir arkadaş ile görüşüyorıum şuan kendiside onaylıyor dediklerimi yaşamış bu durumu ben her defasında hepsini güncelle dediğimde listenizde yeni etkinlik vs dior yani hala diyorum sacma gelebilir ama aklımdan çıkmıyor belkide yanılmıyorumdur
eevt program yüzünden dedim bende skype de bir arkadaş ile görüşüyorıum şuan kendiside onaylıyor dediklerimi yaşamış bu durumu ben her defasında hepsini güncelle dediğimde listenizde yeni etkinlik vs dior yani hala diyorum sacma gelebilir ama aklımdan çıkmıyor belkide yanılmıyorumdur
api keyli takip sistemlerinin kapanmalara etkisi olur hocam emin olabilirsin hatta bu konuda Mehmet hocada uyarmıştı..eh o zaman biz rakip bi kanalı programa bağlayıp kapattırabiliriz böyle saçma olmazmı
api keysiz varmı şuan kanal takip programı ben bio33ünkünü kullanıyorum o apiliapi keyli takip sistemlerinin kapanmalara etkisi olur hocam emin olabilirsin hatta bu konuda Mehmet hocada uyarmıştı..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.