Adsensein patlama sebebi bu mu ?
tek sebebi degil tabi ki, ama en büyük sebebi bu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adsensein patlama sebebi bu mu ?
tek sebebi degil tabi ki, ama en büyük sebebi bu.

editttt : güncelleme gelmiş bot la videoda atılmıyor kanal takipte kanalları atlıyor oto ünlem sil oto sorunlu sil felan suan hep ariza sanırsam bu guncellemeden sonra bilginiz olsun
video yöneticisinde videolarımın oldugu bolumde de izlenım para kazan begenı begenmedım butonu yorumlar felan hep yan yana gelmiş değişik bir görsel tema .
sistem değişikligi yüzünden hiç bir yt program araçlari calişmiyor sanırsam
kapanmalar da devam edıyor bu gunde 3 kanal ugurladım ...
adsenseye baglı kanallar mı
editttt : güncelleme gelmiş bot la videoda atılmıyor kanal takipte kanalları atlıyor oto ünlem sil oto sorunlu sil felan suan hep ariza sanırsam bu guncellemeden sonra bilginiz olsun
video yöneticisinde videolarımın oldugu bolumde de izlenım para kazan begenı begenmedım butonu yorumlar felan hep yan yana gelmiş değişik bir görsel tema .
sistem değişikligi yüzünden hiç bir yt program araçlari calişmiyor sanırsam
kapanmalar da devam edıyor bu gunde 3 kanal ugurladım ...
kanal kapnmasından sonra bende şu anda kanal takip aşırı bir izlenim yansıtıyor sizdede varmı bu olay.
insanların kanalları kapanıyor ki konuya yazıyor. birçok kişi çözüm yolu arıyor bu da yeni adet oraya yazmayın şuraya yazmayın nereye yazacaz hacı ekşi sözlükte mi yazalım?
hala patır patır kapanıyor. 2 aylık kanallardı.dün veya bugun toplu kapanma yaşayan var mı başka
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.