Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
son bir ayda açılan videolu kanallardan 1 hafta ve üzeri dayanan oldu mu? olduysa %kaçı?

dün gece baya kanal kapatmışlar.

neye gore kapattığını hala anlayamıyorum. bugun arayüzü değiştirdiler adsenseye kanal bağlanmıyor her güncellemede bunlar kanal kapatıyor galiba.

Kendim denemedim ama BIM-CELL ucuz kart alıp, tertemiz IP ile kanal açıp (satın almadan), özgün (internetten bulunan fotoları kast etmiyorum) arka plan fotoğrafı koyup, özgün logo yerleştirip, kanal açıklaması yapan kanalların durumu nasıl?

Ben bu kanalların kapanmayacağına inanıyorum.

insanların kanalları kapanıyor ki konuya yazıyor. birçok kişi çözüm yolu arıyor bu da yeni adet oraya yazmayın şuraya yazmayın nereye yazacaz hacı ekşi sözlükte mi yazalım?

Sen akilli adamsim genel temizlik var diye kendini kandirmiyorsun. sana bir yol acayim ordan yuru cozumu bulursun. adsense olayi karmasik bizlik bir durum yok ama bu ay basinda baslayan kanal kapanmalari calisma sistemiyle alakali. bir kesime karismiyor. eski yeni gmaille ilgili degil tamamen calisma teknigiyle alakali.

Sen akilli adamsim genel temizlik var diye kendini kandirmiyorsun. sana bir yol acayim ordan yuru cozumu bulursun. adsense olayi karmasik bizlik bir durum yok ama bu ay basinda baslayan kanal kapanmalari calisma sistemiyle alakali. bir kesime karismiyor. eski yeni gmaille ilgili degil tamamen calisma teknigiyle alakali.

aynen hocam geçen aya kadar bu konuya yazmışlığım bile yoktur. eskiden de kanal kapanıyordu ama hemen gelip konuya yazmıyordum. bu kapanmalar güncelleden sonra oldu çok farklı bir şey ve bundan etkilenmeyenler var mı diye merak ettiğim için şu soruyu soruyorum:
son bir ay içinde açtığınız videolu kanallardan 1 hafta ve üzeri dayanan oldu mu? olduysa %kaçı?
???

kapanmayan var hocam bende 10 kanal falan ama sadece 1 tanesinin para kazanması acık

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] kanala telif gelmesi adsenseye zarar verir mi sence? bahsettiğin o yeni sisteme göre :)

Adsenseye kanal bağlanmıyor diyorsunuz fakat benim dün bağladığım kanal bugün kapanmış. Hem de boş kanal. Kanalın tarihide 3-4 aylık. İçine hiçbir şey atılmamıştı daha önce. Adsense spama mı düştü şimdi?

şimdi aga ben fuatavni değilim herşeyi bilemem ama görünen köy klavuz istemez. :) zor hocam bundan sonra telifli içerik çalışmak. gerek mcn lerin gerekse de adsensenin başında çeşitli davalar var. benim o kadar film arşivim var belki çok emin olduklarımı koyarım diğerlerini artık genel kültür olsun diye kendim izlerim. en garantisi özgün yada yada yarı özgün ama şuan öyle donanımım olmadığı için amatör ağırlıklı telifsiz olduğunu bildiğim içerikler çalışıyorum.

ha ama şunu diyeyim youtup kanal kapanmalarının telif eşleşen engelle alakası yok. çalışma tekniğiyle alakalı bir şey yukarda @Stark53 arkadaş söylemiş zaten. bu arada sana bir iyilik daha şu eski yeni gmail olayından kurtul onla alakası yok eğer kanalların kapanıyorsa çalışma tekniğini değiştir kapanmaz.

@ilyas kanala telif gelmesi adsenseye zarar verir mi sence? bahsettiğin o yeni sisteme göre :)

şimdi aga ben fuatavni değilim herşeyi bilemem ama görünen köy klavuz istemez. :) zor hocam bundan sonra telifli içerik çalışmak. gerek mcn lerin gerekse de adsensenin başında çeşitli davalar var. benim o kadar film arşivim var belki çok emin olduklarımı koyarım diğerlerini artık genel kültür olsun diye kendim izlerim. en garantisi özgün yada yada yarı özgün ama şuan öyle donanımım olmadığı için amatör ağırlıklı telifsiz olduğunu bildiğim içerikler çalışıyorum.

ha ama şunu diyeyim youtup kanal kapanmalarının telif eşleşen engelle alakası yok. çalışma tekniğiyle alakalı bir şey yukarda @Stark53 arkadaş söylemiş zaten. bu arada sana bir iyilik daha şu eski yeni gmail olayından kurtul onla alakası yok eğer kanalların kapanıyorsa çalışma tekniğini değiştir kapanmaz.

ilyas hocam peki sana bir soru aynı çalışma tekniğiyle açılan günlük 500 kanalın sadece 50 tanesi kapanıyorsa buna ne diyebilirsin ? gmaille alakası yoksa bütün içerikler telifsiz tertemiz seçiliyorsa o zaman çalışma tekniği ile alakalı bir durum olamaz yani diyeceğim şu ki ; İhtimalleri görmezden gelemeyiz.. Çalışma sistemi düzgün olanın gmail açma yöntemi yada aldığı gmail ile alakalı da kapanma yaşayabilir. çalışma tekniği kötü olanın gmaili temiz olduğu halde içeriği temiz olduğu için kapanmamış olabilir Yada çalışma tekniği doğru gmaili doğru ama içeriği yanlış tercih ettiği içinde kapanmış olabilir.

Yani her durumda kanal kapanabilir diyip bi sonuca bağlıyım :D :D :D

ee o zaman napıcaz diyenlere cevabım : Kapanana Üzülme..Kapatanları kapattıklarına pişman et :D

Sanırım evet,spama düşmüştür.

İçinde hem kesinleşmiş hem de kesinleşmemiş kazanç var. Daha pin de gelmedi. Ne olacak şimdi bu paralar? Adsense kapanırsa hepsi boşa gidecek. Al başına belayı. Pin giripte adsensesi kapanan var mı?

hocam bu nasıl soru ya brezilya pembe dizilerinde ki karmaşık sapkın aşk hikayeleri gibi :) çalışma tekniğini değiştirenler de tek zayiyat yok bunu biliyorum. değişmeyenler bu saatten sonra para kazanamaz.

gmail olayı ise farklı mobilden açmadıysan normal pc den açtıysan kapanmaz. ama şuan gmail ile ilgili bir güncelleme var kalıcı mı geçici mi bilemiyorum arka arkaya telefon onayına takılmadan gmail açarsan topluluğa düşüyor kanalın bu nedenle 2 saat aralıklarla açıyorum yada gerçek tel onayıyla açıyorum. mobilden açılan gmailler çözüm değil onlar zaten ölecek.

ilyas hocam peki sana bir soru aynı çalışma tekniğiyle açılan günlük 500 kanalın sadece 50 tanesi kapanıyorsa buna ne diyebilirsin ? gmaille alakası yoksa bütün içerikler telifsiz tertemiz seçiliyorsa o zaman çalışma tekniği ile alakalı bir durum olamaz yani diyeceğim şu ki ; İhtimalleri görmezden gelemeyiz.. Çalışma sistemi düzgün olanın gmail açma yöntemi yada aldığı gmail ile alakalı da kapanma yaşayabilir. çalışma tekniği kötü olanın gmaili temiz olduğu halde içeriği temiz olduğu için kapanmamış olabilir Yada çalışma tekniği doğru gmaili doğru ama içeriği yanlış tercih ettiği içinde kapanmış olabilir.

Yani her durumda kanal kapanabilir diyip bi sonuca bağlıyım :D :D :D

ee o zaman napıcaz diyenlere cevabım : Kapanana Üzülme..Kapatanları kapattıklarına pişman et :D

hocam bu nasıl soru ya brezilya pembe dizilerinde ki karmaşık sapkın aşk hikayeleri gibi :) çalışma tekniğini değiştirenler de tek zayiyat yok bunu biliyorum. değişmeyenler bu saatten sonra para kazanamaz.

gmail olayı ise farklı mobilden açmadıysan normal pc den açtıysan kapanmaz. ama şuan gmail ile ilgili bir güncelleme var kalıcı mı geçici mi bilemiyorum arka arkaya telefon onayına takılmadan gmail açarsan topluluğa düşüyor kanalın bu nedenle 2 saat aralıklarla açıyorum yada gerçek tel onayıyla açıyorum. mobilden açılan gmailler çözüm değil onlar zaten ölecek.

demekki brezilya pembe dizileri çalışıcaz :D :D :D

İçinde hem kesinleşmiş hem de kesinleşmemiş kazanç var. Daha pin de gelmedi. Ne olacak şimdi bu paralar? Adsense kapanırsa hepsi boşa gidecek. Al başına belayı. Pin giripte adsensesi kapanan var mı?

Bu ay odeme zamanina 1-2 gun hatta bi kac saat kala kapanabilir. Pini odeme zamani gelmeden once girersen bi ihtimal kesinleseni alma sansin var.

an itibarı ile 25 kanalım kapandı hepside videoyapa bağlıydı günde 2 3 video atıyordum 5 i adsenseye bağlıydı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri