Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
adsense spama düşmüştü
yönetici değiştirdim, fakat eski yöneticinin google hesabını silmedim, siz siliyor musunuz?

kanal bağladım ,bu sefer 1 gün sonra değil 1,5 gün sonra kanal kapandı.

adsense spama düşmüştü
yönetici değiştirdim, fakat eski yöneticinin google hesabını silmedim, siz siliyor musunuz?

kanal bağladım ,bu sefer 1 gün sonra değil 1,5 gün sonra kanal kapandı.

benim spama düşen adsensede 2 saat içinde kapanıyor kanal bagladımı

an itibariyle 2 partner kanalım içerisindeyken kapandı. sanırım çerezleri silmeden girmiştim diğer kanala, o yuzden kapattı.

Boş Kanal bağlandığınızda 1-2 gün sonra bağlandığınız kanal kapanıyor mu?

Sanırım yeni yıla kadar seri kapanma lar durdu Noel işleri başlamıştır onların 2015 seni unutmayacağım ... Kanal basacaklar Bassınlar bence tam zamanı ....

benim spama düşen adsensede 2 saat içinde kapanıyor kanal bagladımı
Hocam ben adsense:confused: iki kanal bağladım. Tam 2 gün sonra iki kanalda aynı anda kapandı. Spam belirtisi mi yoksa youtubenin temizlik yaptığından mı kapandı anlamadım. Normalde 2 saat içinde kapanması gerekmiyor mu?

1 kanal adsense spamdan gitti kökten sildim ama yine spamdan kapandı diyor !

Farketmiyor artık, yeni güncelleme ile oldu bu olay.Silsenizde spamdan kapandı yazıyor.Tavizlerin hepsi geri alındı.

Mobil olarak gönderildi.

Kısacası kanallar spamdan kapandığında kanalı silmeniz Adsense'nin spama düşmesini engellemez.Google bunların verilerini tutamayacak kadar aciz değil.

Hocam ben adsense:confused: iki kanal bağladım. Tam 2 gün sonra iki kanalda aynı anda kapandı. Spam belirtisi mi yoksa youtubenin temizlik yaptığından mı kapandı anlamadım. Normalde 2 saat içinde kapanması gerekmiyor mu?

şöyle anlayabilirsin adsensenin ana kanal ucduysa büyük ihtimal spama düşmüştür o adsense

şu şekilde anlarsn boş kanal baglarsın 2 saat veya 2 gün içinde kanal kapanıyorsa adsesne spama düşmüştür

şöyle anlayabilirsin adsensenin ana kanal ucduysa büyük ihtimal spama düşmüştür o adsense

şu şekilde anlarsn boş kanal baglarsın 2 saat veya 2 gün içinde kanal kapanıyorsa adsesne spama düşmüştür

Şimdi baktım hocam dediğn gibi adsensin kendi kanalı kapanmış. Sanırım bu ay ki xxx miktarı da alamayacağım... :(

4 gündür her aksam yoluna koyduğum sabah uyanınca açık olduğuna sevindiğim kanallar sabah 9 gibi patlıyor.4 gündür dejavu oluyorum.vallahi cıldırmak üzereyim.

4 gündür her aksam yoluna koyduğum sabah uyanınca açık olduğuna sevindiğim kanallar sabah 9 gibi patlıyor.4 gündür dejavu oluyorum.vallahi cıldırmak üzereyim.

aynen aynı sıkıntı bendede var yıllardır yaptıgım sistem yanı bıanda kapanıyor kanallar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri