Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Geçmiş olsun öncelikle.Bazı sivri zekalı arkadaşlar bütün flagların youtube tarafından geldiğini düşünüyor hocam.Ben her gün cebelleşiyorum bunlarla (Flag çetesiyle).
Youtube Flagı = Mailinize videonuz kaldırıldı mesajı gelir.Aynı anda kanal kapatılır.
Karaktersiz Flagı = Mailinize videonuz kaldırıldı mesajı gelir.Aradan (genellikle) birkaç gün geçince kanal kapatılır.
Nerdeyse geçmişteki flagları da youtube un üzerine atacaklar.

Ardından kanal kapandı.Eğer bunu yapan burda ise ALLAH seni bildiği gibi yapsın.Quizde duruyordu kanal.Hala flagcı yok demeyin lütfen.Hala var.Bu kadar ş... olmaz.Dadandı resmen.

Geçmiş olsun öncelikle.Bazı sivri zekalı arkadaşlar bütün flagların youtube tarafından geldiğini düşünüyor hocam.Ben her gün cebelleşiyorum bunlarla (Flag çetesiyle).
Youtube Flagı = Mailinize videonuz kaldırıldı mesajı gelir.Aynı anda kanal kapatılır.
Karaktersiz Flagı = Mailinize videonuz kaldırıldı mesajı gelir.Aradan (genellikle) birkaç gün geçince kanal kapatılır.

Hocam sağolun.O zaman Youtube botu Flag attı.Çünkü ardından hemen kanal kapanmış.O kategoride 2. oluyor demek ki mimlendi artık bir süre uzak durmak lazım.Off off :(

benim videoyonuz kaldırıldı mesajı gelmeden direk kanalım spam oyun ve yanlış yönlendiren içerikten kapanıyor iTler mi yapıyor yoksa youtube mi

bi temizlik var gibi 10 kanal kapandı.. çöp kanalda var iyi kanalda ..

Bildigim net bisey varsa bundan sonra kanal satin almicam ne zaman kendim acsam gmailimi ona bisey olmuyor 2 telif yemis kanallarimin bile 6 sonra kullanabiliyorum. Kiyim fena gelio gibi arkadaslar

kendimi kumdan kale yapıyor gibi hissediyorum.o kadar uğraşıyorum ediyorum bi dalga gelip yıkıp geçiyor.yine yapıyorum yine yıkılıyor :D.evvelden de yıkım oluyordu ama hiç değilse paramızı takır takır alıyorduk.

ne zaman başladı arkadaşlar adsenseye bağlı kanallarmı gidiyor

milete faydalı yazı yazılar birini neden banlar yt para anlamıs degilim ben bu ilyas arkadası takip eiyorum her zman yardımcı fikirleri olmustur

---------- Spam Engelliyici 20:02 ---------- Önceki Mesaj 20:01 ----------

Ben kimseye kufur etmedim. Arkadasin kufur etti bende ona azcik insan ol dedim. onu neden report etmedin. insallah senin gibiler bu saatten sonra youtuptan ekmek yiyemeyecek. Bu surecte en mutlu oldugum seyde bu zaten. is ahlaki olan insanlar kazanacak artik.

Ben sadece sunu dedim disarda foruma yazmayan insanlar var ve sizle ayni sorunlari yasiyorlar. Sikinti var. sorunlarin cozumu aramak yerine kufur ederek hakaret ederek eskiyi beklemeye devam edin. daha cok beklersib. azcik buyuyun problemlerinizi kufur ederek degil konusarak cozun. insan olmak bunu gerektirir.
milete faydalı yazı yazılar birini neden banlar yt para anlamıs degilim ben bu ilyas arkadası takip eiyorum her zman yardımcı fikirleri olmustur

---------- Spam Engelliyici 20:02 ---------- Önceki Mesaj 20:01 ----------

demekki faydalı değilmiş

Son düzenleme:
[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] senden tespit bekliyoruz. fatih portakal gibi felaket tellağı yap içimiz ferahlasın biraz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri