Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
bir çok kişiye saçma gelebilir şimdi ki yazacağım ama google yeni sistemlerini denemeye devam ediyor.
anladığım kadarıyla 1 pc 1 ip eskiden 20 30 tane kanal yönetiliyordu çerezleri temizlemeden hiç bir sorun da çıkmıyordu.

bu olayı 3 bilemedin 5 kanala kadar indirdiler kanımca

şimdi ben hala 10 20 kanala giriyorum bişi olmuyor diyenler olacaktır. evet olmayanlar var zamanı geldiğinde tamamen böyle olacaktır diye düşünüyorum.

:( sadece bir tez yaptığım deneyim ve incelemeler 2 aydır bunu gösteriyor. sonuç elde var 0
ne hikmetse 1 pc 2 kanalla gidilen hesaplarda sıkıntı yok.

Anlaşılan herkesde oluyor. Bende bir tek bende kapnıyor sanıyordum. Bu ara çatur çatır kanal kapanıyor valla. Hemde 5-6 aylık kanallar..

4 kanal gitti en az 6 aylik kanallardi kapanmaz dedigim kanal bile gitti soykirim basladi yine artik iyce sogudum alternatif olsa ytnin suratina bakmiyacamda yapcak birsey yok ...

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

an itibari ile 13 tane adsense kanalım kapandı... kanallar eski kanallar idi.

yok renderlı sunucudan..

Hocam bende kanal yapıyorum her şekilde sürekli kapanma yaşıyorum. Dosya youtube'dan indikten sonra render çeksem bile kapanıyor. Ben problemi videolarla alakalı olarak görüyorum. Benimde 55 tane kanal kapanmış. Videoyap, vds karışıktı

yıl olmuş 2016 hala kanal açan var :)

Dostum eğer ki kanal kapanma sorununu kendime göre çözersem açmaya da devam edeceğiz :)

Benim kişisel fikrim toplu kanal kapanma olayı ıp değiştir çerez temizle olayını da aşıyor Kendimce yaptığım denemelerde daha once hiç youtup hesabı olmayan ve sadece face ve okey oynamak ıcın gırılen ve benim eve 2km uzakta bulunan pc de olusturduğum kanal da spamdan gitti Kendı bilgisayarımda ise bir sürü hesap açıp kapattım Yüzde yüz özgün kanalım yanı iş yerınde kendı telefonumla köpeği çektiğim balık tutar ıken çektığım videoların olduğu kanala ne çerez nede ıp değiştirerek girdim hatta spam kanallarla aynı zamanda girdim Çok kanalım kapanmasına rağmen bu özgün kanala bişe olmadı özgün kanalın izlenmesi 30 k cıvarında İlla bir kanı bozuk onuda bayraklamıstır ama youtup kurallarına uyduğu için ve yüzde yüz özgün olduğu için bayrak işlemiyor galiba Benım çıkardığım sonuç iyi videolar hazırlayıp özgün olmayı başarabilir isek iyi kazançlarımız olabılır kanal kapanma derdı olmadan

2 ayda 15k para cope gitti ustelik 1 seneden fazla olan kanallardi neyseki youtubeden elimi ayagimi cektim bu yollarda kosmakta guzeldi en azindan ihtiyacimiz goruldu tesekkurler yt.

bugün adsensedeki 7 kanal gümledi. adsense çöp olur pin yeni girmiştim gitti paralar .

Adsenseye baglı ne kadar kanal varsa gitmiş. :D

aynı kategori aynı gün açılmış aynı şekilde açılmış 7 kanalın 5i kapanmış 2si kapanmamış neden olaki

aynı kategori aynı gün açılmış aynı şekilde açılmış 7 kanalın 5i kapanmış 2si kapanmamış neden olaki
Kardeşim banada boyle oluyor sadece bu iki kategorıde movie ve çizgi kategorısınde 80 ile 120 bin arası izlenime gelen kanala istisnasız once videonuz kaldırıldı mesajı ardından da hesap bildirim mesajı geliyor ve kanal gümlüyor

günlük 100k izlenim alan var mı tek kanaldan ? bende 10k yı geçince kapatıyor zaten :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri