günlük 100k izlenim alan var mı tek kanaldan ? bende 10k yı geçince kapatıyor zaten![]()
2-3 gün izlenmeler artinca kapaniyor bende hemen
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
günlük 100k izlenim alan var mı tek kanaldan ? bende 10k yı geçince kapatıyor zaten![]()
Çalışma şeklini yazarsan neden kapandiklarina dair fikir yurutebilirizburalar sessizleşmiş up....an itibari ile 45kanal gitti
edit: 60 oldu noluyo :S
Çalışma şeklini yazarsan neden kapandiklarina dair fikir yurutebiliriz
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Videoyap kullanıyorum kapanan kanalların en yenisi, dün açtıklarım 40adet açtım 30 adet kapanmış, en eskisi 4aylık kanallar eski kanallardanda 35 civarı kanal
ip değiştirmeden cerez temizlemeden kanallara girmiyorum
kanlların herbiri farklı client api
çogu adsanseye bağlı değil, kapanan kanalların 3-4tanesi bağllıydı yani hepsi birbirinden bagımsız
tüm videolar renderli ve youtubede olmayan videolar
kanalların bazıları hiç izlenim yapmamış bazıları günlük max 500zlenim alıyodu
aralarından anca 10tanesi 1k hit alıyodu günlük (bunların gittigine üzüldüm)
Anlamıyorum pc mimlendi desem hepsi kapanırdı nasıl iş buya
api ile işlem yapılmıyor ki client ile yapılır botlardaapikey sisteminden korkuyorum bu saat'ten sonra.
api ile işlem yapılmıyor ki client ile yapılır botlarda![]()
Api işlem yapmaz amaapi sadece listeleme veya görüntüleme yapar, client yükleme işlemini yapan taraf kanala
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vds alıp,yükle bakalım sonuçlarını yaz hocam ben yaptım yine olmadıolsun bi yerden yakalıyor sonuçta ben kıllandım bi kere botlardan bota geçmeyi düşünmüyorum . çevremdekilerinde çoğunun kanalı kapanıyor bot kullananların. varsa aksini söyliyebilecek yazsın ben renderciyim.
Vds alıp,yükle bakalım sonuçlarını yaz hocam ben yaptım yine olmadı
Videoyap kullanıyorum kapanan kanalların en yenisi, dün açtıklarım 40adet açtım 30 adet kapanmış, en eskisi 4aylık kanallar eski kanallardanda 35 civarı kanal
ip değiştirmeden cerez temizlemeden kanallara girmiyorum
kanlların herbiri farklı client api
çogu adsanseye bağlı değil, kapanan kanalların 3-4tanesi bağllıydı yani hepsi birbirinden bagımsız
tüm videolar renderli ve youtubede olmayan videolar
kanalların bazıları hiç izlenim yapmamış bazıları günlük max 500zlenim alıyodu
aralarından anca 10tanesi 1k hit alıyodu günlük (bunların gittigine üzüldüm)
Anlamıyorum pc mimlendi desem hepsi kapanırdı nasıl iş buya
çalışma şeklimiz aynı hocam benim kapanan kanallar quizden atılma kanallardı adsenseye bağlamıştım ... artık client işi olmuyo galba yada versiyon atladıkdan sonra artık anlamaya başladı yt ... boşa kaldırmadı 301 adamlar artık anlıyoruz diyor ocaktan sonra biraz serbest bırakır dedim ama yok hala temizliyor ...
Onuda yarin kapatirlaraçıkcası bende anlamadım nerden nasıl yakalıyo dün 40 kanal yaptım aynı sistemle 30tanesi kapanmış 10tanesi duruyo neden bu 10tanesi kapanmadı diger 30tanesi kapandı çok garip bi olay
sanırım adsense spama düştü şimdi kanal bağlayıp deneyeceğim
/ adsense spama düşmüş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.