Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adsense yeni kanal bağlayıp para kazanma yeşil değilse adsense spama düşmüş mü oluyor ?
10kanal gitti
son 1 haftadır hiç bir kanalım kapanmadı topluluk gellenler bile duruyo
Arkadaşlar son 2 haftadır toplu kapanma yaşayan varmı. Geçen ay 26 sı ve 5 inde toplu kapatmalar oldu. Kimse bir şey yazmıyor işler yolunda diyebilir miyiz?
hocam bu ay birkaç kişide kapanma oldu benim de 5 kanal gitti
google ın bizi nasıl takip ettiğini çözmeye çalışıyorum bunun için önlemler almaya çalışıyorum. hiç kanalları kapanmayanlar firefox ta hangi eklentileri kullanıyor yazabilirlerse bir nebze karşılaştırma yapar çözüm yolu ararız.
arkadaşlar konuyu görünce yine bi an dedim...
hocam önlem almıyorsan o an her an gelebilir. kanallar aynı anda toplu halde kapanıyorsa ve buna rağmen çalışmaya devam ediyorsak sakattayız demektir. arada sırada kanal kapansa sorun değil. toplu halde herşey gidiyor. buna dur dememiz lazım.
arkadaşlar son 2 günde 50 60 civarı kanalım kapandı. çogunu bu ay basmıştım. sebebi benden kaynaklı mı yoksa genel kapanma mı var ? toplu kapanma yaşayan var mı benden başka
Bastım kelimesini kullanıyorsanız sizden kaynaklıdır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.