Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
adsense bağlı olan video sildiğim kanallar bile uçmuş :D 1 2 kanal kalmış adsense bağlı, heralde adsense spama düşmedi düşse onlarda kapanırdı diye tahmin ediyorum.
Not: Mailler 2014 te satın aldığım mailler.

adsense bağlı olan video sildiğim kanallar bile uçmuş :D 1 2 kanal kalmış adsense bağlı, heralde adsense spama düşmedi düşse onlarda kapanırdı diye tahmin ediyorum.
Not: Mailler 2014 te satın aldığım mailler.

Benimde aynu sekilde eski mailler kapanan arkadaslar bunuda belirtirse cok iyi olur

İçerikle alakası yok sanırım , 4 tane bağlı adsensede videolarını 2-3 hafta sildiğim kanal kapanmış diğerleri duruyor.

Anladığım kadarıyla komple bir temizlik yapılıyor. Her zaman düşündüğüm gibi bazı şartları sağlayan yada sağlamayan kanallar şartlarına bağlı olarak direk kapanıyor. (bu şartlar benim fikrim video atma süreleri, kanalın açılırken telefon onayına takılmaları, aynı ip den girilen kanallar vs vs )Umarım adsense ödemelerinden sonrada böyle olmaz ve geçici bir taramadan kaynaklıdır.

Yeni yıl öncesi temizlik yapıyorlar .Yine yeni bir aksiyon yine yeni bir macera , bakalım 2017 de youtube da bizi neler bekliyor.

Sanırım şu an yeni kanal yapmanın bir anlamı yok .. Son 1 haftada yaptığım 6 kanal kapanmış, dün gece yaptığım kanal bile kapanmış...

Bu Google Hesabı devre dışı bırakıldı yazıyor hesaba girmeye çalıştığımda.İtiraz edebilme hakkım yok sanırım buna

20 30 adsensi varsa, 300 500 kanal yapıyorsa tembeldir zaten

Bu yorum işi bilmedigi gosterir 30 adsensesi olan adamin ortalama her adnseye 3kanal baglasa o bile fazla hatta 90 yapar . Gel senle kanal yapalim sen 100 yap ben 20 yapayim sonra kazanclari karsilastiralim farki gor :) cok kanal degilde az kanal oz kanal her zaman iyidir işi bilenler icin isi bilmeyenler zaten youtubeyi copluge ceviriyor :)

Yalnızca adsense hesabımın bağlı olduğu kanal kapatılmış. Adsense'i hemen başka hesaba naklettim, diğer bağlı kanallarda sorun yok şu anda. Umarım spama düşmemiştir hesap...

tıpkısının aynısı benim başıma geldi, inş düşmemiştir ikimiz de yırtarız hocam. ne düşünüyosun ben adsense yeni çalışmaya başladım partner çalışırdım normalde sen tecrübeli misin? kanalları 0 adsense e bağladın mı yoksa duruyo mu aynı adsensede

Bu yorum işi bilmedigi gosterir 30 adsensesi olan adamin ortalama her adnseye 3kanal baglasa o bile fazla hatta 90 yapar . Gel senle kanal yapalim sen 100 yap ben 20 yapayim sonra kazanclari karsilastiralim farki gor :) cok kanal degilde az kanal oz kanal her zaman iyidir işi bilenler icin isi bilmeyenler zaten youtubeyi copluge ceviriyor :)

Bugude gördüğümüz gibi o 90 kanal hergün duruyor dimi :) Akıllılık yapanlar suan sakince konuyu izleyenlerdir merak etme :) dilersende kanal yarışı yapalım ikimizide karlı çıkarız :)

ytde çalışma şekilleri bellidir, yt to yt, güncel, çizgi(önerilen) sen benım gelirimi biliyomusun ki yorum yapabiliyorsun ?

Bugude gördüğümüz gibi o 90 kanal hergün duruyor dimi :) Akıllılık yapanlar suan sakince konuyu izleyenlerdir merak etme :) dilersende kanal yarışı yapalım ikimizide karlı çıkarız :)

ytde çalışma şekilleri bellidir, yt to yt, güncel, çizgi(önerilen) sen benım gelirimi biliyomusun ki yorum yapabiliyorsun ?

Herkesin çalışma şekli farklıdır zaten ben senin çalışma şeklini bilmiyorum ama verdiğin örneğe bakılırsa yt to yt çalışıyorsun o yüzden 20 e 100 örnek verdim :) . Bilmiyorum kazancını zaten bu alanda en sevmediğim şey kazanç sormak ne kazanıyorsan allah daha çok versin ;)

Herkesin çalışma şekli farklıdır zaten ben senin çalışma şeklini bilmiyorum ama verdiğin örneğe bakılırsa yt to yt çalışıyorsun o yüzden 20 e 100 örnek verdim :) . Bilmiyorum kazancını zaten bu alanda en sevmediğim şey kazanç sormak ne kazanıyorsan allah daha çok versin ;)

eyvallahhh sanada :rolleyes:

tıpkısının aynısı benim başıma geldi, inş düşmemiştir ikimiz de yırtarız hocam. ne düşünüyosun ben adsense yeni çalışmaya başladım partner çalışırdım normalde sen tecrübeli misin? kanalları 0 adsense e bağladın mı yoksa duruyo mu aynı adsensede

Hesap web adsense olduğu için sadece hesabı başka maile taşıdım hocam. Tel doğrulamasını yakın arkadaşımın telefon numarasıyla yani Tr numarayla yaptım. Umarım dediğin gibi olur, ben yeni adsense'e kanal taşıma taraftarı değilim. Tüm kanalları taşıdığında yeni adsense aniden ivme kazanıp kazançlar fırlayacağı için Youtube tarafından daha çok dikkat çekeceğini düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri