Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben kanal takip kullanmıyorum ama kanallarım toplu kapandı diyen var mı merak ediyorum ?
benim var,henüz kanal takiplere eklemedigim hesaplardan 11 tanesine baktım bikaç saat önce ve 8-9 tanesi gitmişti.kanalları aldıgım arkadaş urlleride vermişti,manuel olarak urllerden kontrol ettim bunları tektek.
calisma seklinizi degistirin , 3K kanal , kapanma yok ...
Peki ndn 3k anlatsana brz..calisma seklinizi degistirin , 3K kanal , kapanma yok ...
Aynen. 50K kanal da bende var kapanma yok. Hatta sinirlendim nasil olur dedim bi 10k kendim kapattim.
Calisma seklinizi degistirin. Ama bana sormayin. Ben buraya sizin bütün kanallarınız kapanırken hava atmak icin yazdim çünkü
bu kapananları nasıl siliyorsunuz hiçbir telefonu kabul etmiyor
EDİT : hallettim gerek kalmadı
Dünden beri deniyorum kanala 4 video atıp para kazanmaya açıyorum dolar gride duruyor. Bu şekilde adsense bağlamadan durunca kapanıyor. Aynı şekilde 4 video atıp para kazanma kapalı halde bekliyor sorun yok.. Sizde de böyle mi durum.?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.