Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
daha önce kapanan videolarımı 6 gün önce 3 kanala yükledim. yüklediğim kanallardan en yüksek izlenişm alan kanalı adsenseye bağladım. 2 tanesini bağlamadım. bu adsenseye bağlı kanal günde 20$-40$ arası bıraktı. belli bir miktar birikince kanalı riske atmamak için içindeki tüm videoları sildim. amacım kanalın önümüzdeki ay kesinleşmesini beklemekti. videoları sildim 1 gün sonra yani dün içinde hiç video olmayan kanal kapandı. adsenseye bağlı olamayan aynı içerikten 2 kanal şuanda açık. buradan çıkan sonuç: youtube kazanç üzerinden kanalları kapatıyor. içinde video olup olmaması farketmiyor. sizde durum nasıl acaba?

Aynı durum bende de var.Adsenseye bağladığım kapanırken aynı video olan diğer kanalkarım sağlam ve boşta duruyor...

hiç kapanan kanalım yok, çünkü adsense kanalım kalmadı :D çözüm bir türlü bulamadım adsenseye bağlı kapanıyor nasıl yaparsak yapalım..

Benimde 7 kanal kapadi su anda adsenseye bagli olanlar bagli olmayanlar acik buyuk ihtimalle adsenselerde spama dustu.ben buyuk ihtimal kategoriyle alakali oldugunu zannediyorum.

Adsense bağlı açık tüm kanallar kapanmış. Aynı kategori para kazanma kapalı adsense bağlı olmayan kanallar ayakta.Adsensede buyuk bir sorun var para kazanmayı açınca kanallar kapanıyor.

10 kanal yapmıştım bi 10 gün önce 2 si bağlıydı 2 side kapanmış bu gece. şu durum duzelene kadar yt ye ara verme zamanı geldi. boşa kürek çekiyoruz.

Gece 3'tane kapanmıştı.Sabah baktım 7 kanal kapanmış..Diğer yandan aynı videoların yayınlandığı yabancı hesaplar da sorun yok gibi görünüyor.Full para kazanma açık gidiyorlar uzun zamandır.

Nedensiz sebepsiz kapanışlar. Sanırım Türkiye' ye yapılıyor bu işlemeler.

Malum yeni internetyasamızda sabit ipler teknolojisi kullanıyoruz. Galba bi şekilde google bu teknolojimizi çokkkkk güzel kullanıyor ve gereğini bize yapıyor. Vds lerdede malum aynı grup içindeyiz, birimizi yakalayınca onlarıda uçuruyor.. Komple teorisi üretmeye devam. Geçmiş olsun..

Gece 3'tane kapanmıştı.Sabah baktım 7 kanal kapanmış..Diğer yandan aynı videoların yayınlandığı yabancı hesaplar da sorun yok gibi görünüyor.Full para kazanma açık gidiyorlar uzun zamandır.

yabancı adsense bağlı kanallardamı sorun yok ?

Benım içinde 4600 tl para bulunan ve kesınleşmeyen tek kanalı bulunan ve bu kanal spamdan kapanan adsensem banlanmış Hıc odeme almadım pin de gırmemıstım

4 kanalda benden gitmiş bağlı kanal felan kalmadı :(

Benım içinde 4600 tl para bulunan ve kesınleşmeyen tek kanalı bulunan ve bu kanal spamdan kapanan adsensem banlanmış Hıc odeme almadım pin de gırmemıstım

benimde 13bin tl beklediğim kanal kesinleşmedi hocam ama adsense açık bakalım belki ayın 11 inde kesinleşir.
Bu arada bugün 8 kanal gitmiş.

benimde 13bin tl beklediğim kanal kesinleşmedi hocam ama adsense açık bakalım belki ayın 11 inde kesinleşir.
Bu arada bugün 8 kanal gitmiş.
İnşallah kesinleşir ve paranızı alırsınız hocam Ben az once adsenseye girdiğimde Bu hesap devre dısı bırakıldı yazıyordu Önceden gmail açık kalıyordu Bu sefer gmail de banlanmıs

Hiçbir yere bağlı olmayan 1 yıllık 10 yakın kanallar gitmiş.

bu furyalara kadar hiç kanalım kapanmamıştı en başta 6 kanaldan 4ü kapandı. sonra diğer 2si kapandı. 1 hafta önce 2 kanal bağladım onların da teki bu sabah kapanmış pes artık

2 aydır adsensede bağlı olan 2 kanalım kapandı 2sindede reklamlar çıkmıyordu gelir getirmiyordu google artık kapanma için gelir getirmesini beklemiyor aralıkta en azından gelirliler kapanıyordu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri