Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Arkadaşlar Adsense Boş Kanal Bağlayıp Hiç Video Yüklemeden 15 Gün Bekleten ve Bu Sürede Kanalı Kapanan Oldumu ?

Hocam son durumu da atayım bilgilendirme amaçlı.
28.11.2016 tarihinde boş kanalı adsenseye bağladım.
18.01.2017 tarihinde 2 video attım sonra birkaç gün 5-10 tane şeklinde devam ettim ve malesef bugün kanalım sebepsiz kapatıldı.
Üstelik son 3 gündür kanala video de atmadım girişte yapmadım.

Hocam şu anda benimkilerde kapanma yok ama sizinki kapandığına göre büyük ihitmal benimkilerde bir kaç güne kapanacaktır. peki yüklediğin videolara hiç telif veya dünya engeli veya benzer bir şey geldimi ?

Yok hocam kanal temizdi hatta bu kanal yaşayacak diye ümitlenmiştim ama bu da gitti :(

4 saat önce 3 farklı ads bağlı kanallar komple gitmiş zaten doğru düzgün saymıyordu. aynı ip den yükleme bağlı olmayanlar ayakta.

birşey merak ediyorum. izlenme like abonevs satın almayıp yada kullanmayıp kanalı kapanan varmı?

Kanal bağlı olmayan adsenseye boş kanal bağladım 10 tane hepsi kapatılmış

Önceden kapanan bütün kanalları silmiştim temiz yani
Kapanan kanalları silmen adsensenin temiz olduğunu anlamına gelmiyor hocam malesef. 1 tane daha boş kanal bağla, 1-2 gün içerisinde oda kapanırsa çok yüksek ihtimal adsense spama düşmüştür.

bu gün 3 kanal daha gitmiş.
zaten 4-5 k görüntüleme oluyor 15-20 tık anca
merak ediyorum artık kazanabilen varmı ?
yoksa bende mi uzun zamandır bir terslik var :(:(

kapanmalar durdu sanırım kimseden ses çıkmadıgına göre?

Artık bende direk adsenseye bağlı kapanma var. İstesem kapatamam şu an normal kanalları ama adsenseye bağlandı mı gitmeyen kanal yok. 1 hafta dayanıyordu şimdi 3-4 güne düştü.

Bence sorun IP'de hacılar..Açtıgınız kanallar 1 hafta içinde sebepsiz patlıyo adsenseye bağla veya bağlama..IP'leri mimliyo artık youtube

kapanmalar durdu sanırım kimseden ses çıkmadıgına göre?
evet şimdilik düzelme var, önce reklam sorunu sonra kapanmalar durdu, durdu derken bazen alt kanal gider ama tekrar alt kanal açıp devam edersin ve artık 2 günde bir reklamlar gitmiyor kazançlarda normal gibi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri