Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
İki üç konuda sorduğunuzu gördüm cevap veriyim hocam unutun o kanalları artık.

Ayrıca gece 2 tane farklı alman adsenseye bağlı 1 adet ingiltere adsense bağlı 3 kanal kapanmış.

artık yavaş yavaş yabancı adsenselere bağlı kanallarda kapanmaya başlıyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Peki son bir soru daha

Sıfır bir almanya adsense açtım kanal bağladım ama bu kanallara geçmiş kazançlar kesinleşmedi kesinleşmemesi normal midir.

normal her ulkeden kanallar kapanır.tr gıbı ulkelerde daha cok sadece tek fark bu bence.ayrıca yt gunden gunede kendını orlastırıyor spamı bıtırmek adın aartması normak.yuksek kazanan kanallardan baslıyorlar

günlük 80$ kazandıran kanalım kapanmış. lanet olsun

Genel olarak her ülkede kapanmış sadece bizim ülkeye has bir şey değil bu sefer yurt dışında sıkı takip ettiğim bir kaç ünlü kanal bile kapanmış

yeni spam algoritmasını ilk başta tr vietnam gibi ülkelerin adsensesinde denediler, stabilleşince tüm adsenselere uyguladılar(bence)

bencede hangi ülke daha fazla spam ile uğraşıyorsa mantıken oradan gidiyor.
yeni algoritma diye bişi olduğnu zannetmiyorum.

tek kapanan kanal var. martta 4k sterlin kazandırmıştı. telif gelince videoları silmiştim bekletiyodum. spamdan kapatmış kanı bozuklar.

Net olarak youtube tekrardan harekete geçti ve spam kanalları kapatmaya başladı. Benimde 1 kaç tane kanalım kapandı. Muhtemelen youtube 12 sinden sonra kesinleşmelerde bizim oluşturduğumuz anormal artışı gördü ve bizim bişeyler yaptığımızı görüp önlem almaya başladı. Farkındaysanız 3 aydır bir çoğumuz kesinleşme görmedi ve yabancı adsenseye bağlı kanallarda kapanmıyordu ama bu ay bir kesinleşme patlaması yaşandı doğal olarakta youtube bunu fark etti. Bu ayı bilmem ama bir sonraki ay adsense banlarınıda görebiliriz. Çünkü biz bir şekilde kesinleşmeleri görüp parayı aldığımızda youtube bunu önlemek için bir şeyler yapacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri