Alman adsenseye 19 gündür bağlı olan tek kanal uçmuş. Yeni algoritmadan payını yabancı adsenseler de almaya başladı gördüğüm kadarıyla.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen bugun bıseyler var benımde abd bır kanalım gıttı..
kapanan kanalı sılıyormusunuz arkadaslar yurtıdısı olanları?
tr de kı gıbı
Arkadaşlar ben yolu buldum. Birtakım çalışmalar gerçekleştirdim ve bir sonuca vardığımı düşünüyorum. 2 aydır her gün kazanıyorum kanal uçmadı.
tr adsense mi? birde adsenseye bağlı kanal'a mı yükleme yaptınız?
TR Adsense hocam, 1 den fazla kanal 2'sinede günlük olarak yükleme 2 side aynı TR adsense
Arkadaşlar ben yolu buldum. Birtakım çalışmalar gerçekleştirdim ve bir sonuca vardığımı düşünüyorum. 2 aydır her gün kazanıyorum kanal uçmadı. Mart sonuna kadar diri kalırsam paylaşacağım inşallah.
2 telifli 3 kanal 2 ads bağlı 1i değil an itibari ile kapanmış telifli kanalları temizliyorlar
telif varmıydı veya topluluk1 kanal gitti ingiltere ancak anlamadığım 12 sinde kesinleştikten sonra videoları gizliye almıştım nasıl kapanıyor spamdan anlamadım![]()
telif varmıydı veya topluluk
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.