Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
kapanan adsenseler derken hocam kanallar kapandı adsenseler sağlam duruyor

aslında google kolay kolay adsense kapatmıyor artık. böylece spam'dan kapanan kanalların bağlı olduğu adsense ler mimlenmiş oluyor bir şekilde ve ellerinde kullanabilecekleri 1 parametre daha olmuş oluyor.
Sonuçta aynı bilgisayardan açılan yüzlerce kanalı aynı kişi başka bir yerde bot vs vds yükleme yapıp spam yapıyor, google basit bir formülle bunları ilişkilendirip spamcı olarak işaretlediği kişinin ilgili kanallarını incelemeye alabiliyor veya farklı filtrelere tabi tutabiliyor.

"karda yürüyüp izini belli etmemek gerekiyor. "

para kazanmada zorluklar var bencede. Son zamanda kanalların para kazanması red almaya başladım.Aslında aynı tip kategoriler. Eskiden sorun yokken bu son zamanlarda sorun oluyo

aslında google kolay kolay adsense kapatmıyor artık. böylece spam'dan kapanan kanalların bağlı olduğu adsense ler mimlenmiş oluyor bir şekilde ve ellerinde kullanabilecekleri 1 parametre daha olmuş oluyor.
Sonuçta aynı bilgisayardan açılan yüzlerce kanalı aynı kişi başka bir yerde bot vs vds yükleme yapıp spam yapıyor, google basit bir formülle bunları ilişkilendirip spamcı olarak işaretlediği kişinin ilgili kanallarını incelemeye alabiliyor veya farklı filtrelere tabi tutabiliyor.

Hocam crome bile adamların, bunlardan kurtulmak zor :)

2-2,5 aydır 1 tane spamdan kanalım kapanmadı hocam Fakat bu kapanmalarda YT resmen ayıkladı çok kazananlar kapandı genelde

itiraz etmekten ciğerim soldu. Son birkaç gündür adsense bağlı kanallar gidiyordu bugün 3 tane boşta gitmiş yine :(

Adamlar yine Ekim-Kasım temizliği yapıyor.
Her sene aynı olay, adsenselere dokunmasınlarda kanallar telefi edilir bir şekilde.

Her sene aynı olay diyen arkadaşlar , ortalama kaç ay sürüyor bu kasımdada devam edermi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her sene aynı olay diyen arkadaşlar , ortalama kaç ay sürüyor bu kasımdada devam edermi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şuanda 2017 de yaşadıklarımız hiçbir zamana benzemiyor, böyle diyen arkadaşlar bilgisizler 5 6 yıllık tecrübesi olmayanlardır,

2016 kasımdan beri kimi zaman toplu kıyım oluyor kimi zaman duruyor kimi zaman arada birkaç kanallar kapanıyor, ve bu algoritma artık hep böyle devam edecektir, bunun yılla ayla uzaktan yakından alakası yok

hatırlatırım, 2016 kasımın ortasında ilk şuanki kanal kapanma güncellemesi devreye girdiğinde, ozamanlar birçok arkadaş yeni yılda bunun düzeleceğini yazmıştı, yeni yıl oldu düzelmedi, şubatta düzelecek dendi, şubat oldu düzelmedi, mart nisanda düzelecek denildi, mart nisan oldu düzelmedi ve hep böyle devam etti

edit
Ekleme yapayım, şuan yıl sonuna doğru gittiğimiz için kapanmalar arttı, bu konuda hepinize katılıyorum, eğer normal zamanda olsaydık, boşta duran kanallar kapanmazdı, son günlerde 40'a yakın video yüklü bir yere bağlı olmayan kanallarım kapandı

Son düzenleme:
kanal kapanmaları her zaman olmaya devam edecek. günde dünya çapında on binin üzerinde kanal açılıyor. Kapanmalar olmasa youtube çöplüğe dönecek. Şöyle düşünün bir kişi bir kategori keşfediyor tüm izlenimleri almak için aynı içeriği 100 kanala yüklüyor. Kimse buna izin vermez tabiki google de vermiyor.

edit
şuan yıl sonuna doğru gittiğimiz için kapanmalar arttı, bu konuda hepinize katılıyorum, eğer normal zamanda olsaydık, boşta duran kanallar kapanmazdı, son günlerde 40'a yakın video yüklü bir yere bağlı olmayan kanallarım kapandı

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam,soner ufuk ben , bu spam kanal bulucu programlar çoğaldı hatta partner kanlları bile bulanlar var ,ve siz diyorsunuzki kanalım kapandı şu kadar bu kadar,kardeşim bu programlardan sizin benim para kazandığımız kanalları buluyorlar yüklüyorlar belki geçiyor geçmiyo ama seninki gümlüyor o kesin, hatta yükleyende yüklenende gümlüyor çoğu zaman,yani youtube yapmıyor biz birbirimizi yiyoruz bu spam kazanından ,afiyet olsun skype sonerufuk

Quantum bilgisayarini uretmis ve kullanan bir yapidan bahsediyoruz abi bunlarin yakalayamayacagi hicbirsey yok inanin bana

Quantum bilgisayarini uretmis ve kullanan bir yapidan bahsediyoruz abi bunlarin yakalayamayacagi hicbirsey yok inanin bana

Bizden çok ileride oldukları kesin. Ama "bunların yakalayamayacağı hiçbirşey yok" demek yanlış bence. Burada para kazanan insanlar var. Zor veya kolay olması önemli değil, bir şekilde para kazanılıyor. Gerilla taktikleri izlemek lazım...

---------- Spam Engelliyici 19:56 ---------- Önceki Mesaj 19:55 ----------

Hocam crome bile adamların, bunlardan kurtulmak zor :)

Demek ki chrome kullanılmaması lazım.

arkadaşlar şuan boşta duran kanallarınız kapanıyor mu? Son bir haftada

{Video yüklü ve bir yere bağlı olmayan kanallar}

Son düzenleme:
Farkında mısınız? Adsenseye birden fazla kanal bağlayınca diğer kanal kapanıyor gibi sanki. İkidir başıma geliyor. 1 tane kanal bağlıyorum kazandırıyor. Ama sonra başka bir kanal bağlıyorum ve 1 gün sonra diğer kanal kapanıyor? Size de aynısı oluyor mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri