Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Kardeşm kanalına özen göstereceksn aynı ip den işlemleri abartırsan her türlü anlaşılır yapılan şeyler buna dikkat etmemiz gerekiyor

Arkadaşlar yeni konu açmadan burada sorayım.
bugün bir kanalım kapandı ,

Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı .... YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İnceleme sonrasında hesabınızdaki etkinliğin spam, sahtekarlık veya ticari olarak yanıltıcı içerikleri (https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=2801973&hl=tr) yasaklayan Topluluk Kuralları'mızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

Topluluk kurallarından olduğu yazıyor bu kapanma flag vs. yüzünden mi yoksa spam yaptığım için mi bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar yeni konu açmadan burada sorayım.
bugün bir kanalım kapandı ,

Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı .... YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İnceleme sonrasında hesabınızdaki etkinliğin spam, sahtekarlık veya ticari olarak yanıltıcı içerikleri (https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=2801973&hl=tr) yasaklayan Topluluk Kuralları'mızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

Topluluk kurallarından olduğu yazıyor bu kapanma flag vs. yüzünden mi yoksa spam yaptığım için mi bilgisi olan var mı?

Benim aynen bu şekilde topluluktan bir kanalım kapandı.. Nasıl mı? kanala 250 video attım 90 derece çevirip para ları yaktım hepsini ve 1 hafta içinde hepsini sola döndürerek düzelttim. 1 haftanın sonunda 250 video kanalda yayınlanmadan gizli şekilde duruyordu... hepsini bi anda açık yaptım. videolar kanalda belirdi ve 5 dakika geçmedi kanal topluluktan kapandı.

Yine çok ilginç bir olay daha.

Bi tane çizgifilm kanalıma 2 telifi gelmiş kanal ayakta bi sıkıntı yok.

fakat Bir başka kanalım kapanıyor ve Kapanma sebebide o çizgi film kanalından ötürü diyor..

ve o çizgi film kanalı alt mail. onun ana mailide bu google ürününe erişim yok diyor ana maile.. ana maile erişim olmaynca youtube kanalını silemiyorum.

+g 'den silicem fakat önce youtube'dan kanalı silmem gerekiyor.. bunuda yapamıyorum maille youtube'a giriş yapılamadığı için.

Bende yöneticilik verdim başka bir maile. 2 hafta bekliyeceğim.. Yada artık kanal kapanırsa öyle sileceğim +g 'den..

Benim aynen bu şekilde topluluktan bir kanalım kapandı.. Nasıl mı? kanala 250 video attım 90 derece çevirip para ları yaktım hepsini ve 1 hafta içinde hepsini sola döndürerek düzelttim. 1 haftanın sonunda 250 video kanalda yayınlanmadan gizli şekilde duruyordu... hepsini bi anda açık yaptım. videolar kanalda belirdi ve 5 dakika geçmedi kanal topluluktan kapandı.

Yine çok ilginç bir olay daha.

Bi tane çizgifilm kanalıma 2 telifi gelmiş kanal ayakta bi sıkıntı yok.

fakat Bir başka kanalım kapanıyor ve Kapanma sebebide o çizgi film kanalından ötürü diyor..

ve o çizgi film kanalı alt mail. onun ana mailide bu google ürününe erişim yok diyor ana maile.. ana maile erişim olmaynca youtube kanalını silemiyorum.

+g 'den silicem fakat önce youtube'dan kanalı silmem gerekiyor.. bunuda yapamıyorum maille youtube'a giriş yapılamadığı için.

Bende yöneticilik verdim başka bir maile. 2 hafta bekliyeceğim.. Yada artık kanal kapanırsa öyle sileceğim +g 'den..

Ben kanalı onaylayıp sildim az önce dikkatli çalışmak gerekiyor :)

Psi;616182 Yine çok ilginç bir olay daha. Bi tane çizgifilm kanalıma 2 telifi gelmiş kanal ayakta bi sıkıntı yok. fakat Bir başka kanalım kapanıyor ve Kapanma sebebide o çizgi film kanalından ötürü diyor.. ve o çizgi film kanalı alt mail. onun ana mailide bu google ürününe erişim yok diyor ana maile.. ana maile erişim olmaynca youtube kanalını silemiyorum. +g 'den silicem fakat önce youtube'dan kanalı silmem gerekiyor.. bunuda yapamıyorum maille youtube'a giriş yapılamadığı için. Bende yöneticilik verdim başka bir maile. 2 hafta bekliyeceğim.. Yada artık kanal kapanırsa öyle sileceğim +g 'den..[/QUOTE' Alıntı:
Senin alt kanal sorununun aynısı başıma geldi ve konu bile açmıştım dikkat edin çaresi yok diye.
Alt Kanalim topluluk yemişti ve silemedim kanalı ben de bir sürü video atıp kapattirdim. Ama maalesef bu da çözüm olmadi. Şu an adsense bağladığımız an o kanaldan ötürü bağlanan kanallarım da gidiyor ve o kanalı silmenin çaresi yok.

Üst kanalla giriş yapınca erişim yok silinmiş dediği için de her şeyi silme linkiyle de işi çözemedim. Adsense böyle sapma bir sebepten ötürü kullanılamaz durumda.

Çözüm bulursanız anlatın çok memnun olurum.

Senin alt kanal sorununun aynısı başıma geldi ve konu bile açmıştım dikkat edin çaresi yok diye.
Alt Kanalim topluluk yemişti ve silemedim kanalı ben de bir sürü video atıp kapattirdim. Ama maalesef bu da çözüm olmadi. Şu an adsense bağladığımız an o kanaldan ötürü bağlanan kanallarım da gidiyor ve o kanalı silmenin çaresi yok.

Üst kanalla giriş yapınca erişim yok silinmiş dediği için de her şeyi silme linkiyle de işi çözemedim. Adsense böyle sapma bir sebepten ötürü kullanılamaz durumda.

Çözüm bulursanız anlatın çok memnun olurum.

işte ben yönetici ekledim 2 hafta bekleyince sahibi olcam anca o zaman yapcm ama dur iyi hatırlattın gireyim bari kanaldaki videoları sileyim

An itibariyle 30 tane kanal kapanmış. son 1 saat içinde gerçekleşti kapanmalar.

zaten kazanamıyordum bide üstüne stoktaki 40 kanalım 10 dk içinde kapandı hepside 2 aylık kanallardı

2 aylık kanallar gümledi.
Baska kanalı kapanan var mı ?

Not: Özellikle mail hesabınıza bakmanızı istiyorum.
Youtube Hesap Bildirim e-postası saat 17:15'de mi gelmis ?

Son düzenleme:
Dün 1 tane kapandı 3 günlük kanaldı.

8 Ekim 2014 16:48

Saat olarak mail bu saatte gelmiş

7 ay sonra toplu kapanmalardan nasibimi aldım, toplamda 11 kanalım kapanmış.

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri