Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
izlenim 100k ya gelen bir kaç kanalım ara ara kapandı
yt nin işi bence izlenim almaya başlayan kanalın ayagını kaydırıyor yt :D

izlenim 100k ya gelen bir kaç kanalım ara ara kapandı
yt nin işi bence izlenim almaya başlayan kanalın ayagını kaydırıyor yt :D
Hocam zaten socialblade top listesine bakarsan fazla kazanan ama kanal osel url si olmayan tum kanallar kapatilmis. Dedigin gibi bence yt izlenme ivmesi belli bi noktaya gelen kanallari inceliyor.

benim de kanallarım kapanıyor üstelik boş olanlar dahil ara verdim bir hafta...

Kanal kapanmalar toplu olursa 10 gün dinlenin bu arada en az 3 aylık enerji toplamıs olursunuz.
Ben sahsen böyle yapıyorum.
Örnegin kanallar patladıgında hemen kanal acmaya baslasam cok verimsiz ve saglıksız calısırım.

Kanal kapanmalar toplu olursa 10 gün dinlenin bu arada en az 3 aylık enerji toplamıs olursunuz.
Örnegin kanallar patladıgında hemen kanal acmaya baslasam cok verimsiz ve saglıksız calısırım.
hocam mac adresini değiştiriyor musun tekrar çalışmaya başlayınca?

kapanan kanalların ortak bir özellği var mı hocam dikkat çeken ben kendi kanallarıma baktım bulamadım.

bir kaç gün önce oluşturduğum kanallar dün baktığımda kapanmıştı.

Şimdi 2 adsense ımı kontrol ettim, 6da 1e düşmüş kazançlar, görüntüleme birinde 10da 1e düşmüş. Birinde yarı yarıya. Öyle işte. Girip bakmadım kanallara, bakamamda zaten yüzlerce var.. Kapanan kapansın kalan sağlar bizimdir. :cool:

hocam mac adresini değiştiriyor musun tekrar çalışmaya başlayınca?
Mac adresini benim kadar degistiren yoktur heralde.
Eskiden her mail basına sıralı bir sekilde mac adresi kullanıyordum.
Emin ol mac adresini Google bilemiyor ve bulamıyor.
Yani demem su ki zerre kadar alakası yok.
Onun icin artık degistirmiyorum fakat sen yinede her kıyımdan sonra mac adresi degistir.

valla bende anlamıyorum artık 300$ geçen partner kanallarım kapanıyor 5 tane gitti hiçbirindende para alamayacağım mn bağlıydı gene 10k üstü bıraktık mn

aynen bende 1 hafta ara vermeyi düşünüyorum 3 aylık sabit getiren kanallar bile tek tek topluluktan gitti şuan adsense 0ı gördü bugün

aynen benimde gidiyor ne yapsak olmuyor nasıl yapacaksak artık bunun çözümü nedir

bir kaç yerde açık veriyorsunuz, youtube botları ordan çöküyor size. bundan sonra bu olayı çözen zengin olacaktır, çözen de burada tam manasıyla paylaşmaz zaten. bundan sonra sabırlı olan kazanacaktır.

youtube böcekleri kanal kapanmalarını bir neden üzerine bakmıyor sayısız olasılık arasından parelel bir algılama yapıyorlar ve zincirleme götürüveriyorlar. tam olarak nedenlerini çözemezsiniz onun yerine youtube neden kapatmaz diye düşünürseniz daha kolay sonuca ulaşırsınız.

benim anlamadıgım spamdan kanalım kapanmayalı aylar oldu bu topluluk furyası nerden türedi bi anda her şeyi alıp götürdü

! oluyor kanal kapağı ve resimler.
Hayra alamet değil bakalım.
:D

Benm kanallarda kapanmis bi saat once bi arkafastan aldiklarim saglam duruyor oburleri patlamis

benim kanal tam anlamda kapanmamışta bug da kalmış galiba şu anda baktığımda kanala ait videoları izleyebiliyorum fakat kanal resminde ünlem var bitane ayrıca kanala girmek istedğimde tel no istiyor :confused:

görüntü = Screenshot by Lightshot

varmı bu durumu yaşayan ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri