Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Hayda hicbisey yokken bnm kanalda gitmis giriste tel istedi.kapandi yani oyle mi gerci mailde gelmis topluluk spam yanlis etiket vs.kapandi diye halbuki bi kac video vardi daha yeni niye kapandı acaba

Toplu kapanma sebeplerinden bugün farkettiğim birşeyide ekleyeyim. Eğer 1 kanalınız flaglanır ve kapatılırsa Youtube aynı anda tespit edebildiği tüm kanallarınızı kapatıyor.
Buna bu gün bende tanık oldum...

Tek kanal beraberinde 8 kanalı götürdü.

Kanalların ortak noktası, Kanalların hepsine 3 e bölünmüş tek sunucudan ve 3 farklı ama seri ipden işlem yapılmıştı. Sadece bu sunucudan giriş yaptığım kanallar kapandı

Ama kanalların adsense veya partner bağlantısı yoktu

"Bu hesap Topluluk Kurallarımızı birden çok kez veya ciddi bir şekilde ihlal ettiği için ve/veya telif hakkı ihlali iddiaları nedeniyle feshedildi."

Edit: Sabah videolardan birisine topluluk gelmişti. Ama acele bir işim olduğu için kanala müdehale etmeyi unuttum.
Akşam o kanal ve beraberinde 8 kanal kapandı...

Son düzenleme:
sabahları aç karnına 2 kaşık flag akşamları tok karnına 2 kaşık flag yiyip duruyoruz yanın da giden kanallar da cabası tabi bunu yapanlar da kıs kıs gülüyordur bu yazılanları okuyup gülsünler bakalım son gülen iyi güler..

Bu ay ne güzel kanalım kapanmadı diyordum bugün en çok kazandıran kanalım kapandı kötü hissetmeyeyim diyorum yinede takılıyorum hayırlısı

uzun uğraşlar sonunda soyle bi kanıya vardım
tek topluluk kanalı kapatıyor eğer alt kanal varsa 1 tanesi topluluk yediğinde hepsi birden kapanıyor bende durumlar boyle benımle aynı durumu yaşayan varmı_?

Benim 5 gün önce 62 kanalım topluca uçuşa geçti :D aralarından 3 tanesi sağlam kalmıştı, tek topluluk yüzünden bütün kanallarımı kaybettim 3 gün uğraşla kanalları geri getirdim şuanlık bir sıkıntı çıkmadı başka şükür :)

sabahları aç karnına 2 kaşık flag akşamları tok karnına 2 kaşık flag yiyip duruyoruz yanın da giden kanallar da cabası tabi bunu yapanlar da kıs kıs gülüyordur bu yazılanları okuyup gülsünler bakalım son gülen iyi güler..

uzun uğraşlar sonunda soyle bi kanıya vardım
tek topluluk kanalı kapatıyor eğer alt kanal varsa 1 tanesi topluluk yediğinde hepsi birden kapanıyor bende durumlar boyle benımle aynı durumu yaşayan varmı_?

Suan 32 kanal gümledi.
Baska kıyıma ugrayan oldu mu hic ?
Kontrol etseniz iyi olacak.
youtubun yeni sistemi hepimize hayırlı olsun , artık bizi kendi içimizde bitiryorlar adamlar hiç bişe yapmıyolar sadece flaglanan kanala direk girip bakıyorlar videoda cerceve , kopya , alaksız bişe varsa direk giyor hiç beklemeden bunu denemelerim sayesinde öğrendim yaptıgım şeyle kanalım 4 dakkada gitti yemin ederim önceden flagları özenle kontrol ediyolardı ama bu topluluk olayını geliştirerek , biz dokunmayalım zaten rekabet olacak millet ac kalacak ve benimki izlensin die flaglayacak bizde ozaman hemen girip bakarız gerçekden böle bişe varsa direk kapatız kanalı olur biter düşüncesi başladı artık.. herkesin bildiği üzere youtube yada google bişe yapsın mühendisleri forumlardan yani biz deneklerden alacagı bilgi ve yazışmalarla nasıl işlediğini çok iyi anlıyor bu durumu..

bugün haraketli eski kanallara gelen ufak tefek temizliklikler var bir süre ara verebilirsini kanımca

youtubun yeni sistemi hepimize hayırlı olsun , artık bizi kendi içimizde bitiryorlar adamlar hiç bişe yapmıyolar sadece flaglanan kanala direk girip bakıyorlar videoda cerceve , kopya , alaksız bişe varsa direk giyor hiç beklemeden bunu denemelerim sayesinde öğrendim yaptıgım şeyle kanalım 4 dakkada gitti yemin ederim önceden flagları özenle kontrol ediyolardı ama bu topluluk olayını geliştirerek , biz dokunmayalım zaten rekabet olacak millet ac kalacak ve benimki izlensin die flaglayacak bizde ozaman hemen girip bakarız gerçekden böle bişe varsa direk kapatız kanalı olur biter düşüncesi başladı artık.. herkesin bildiği üzere youtube yada google bişe yapsın mühendisleri forumlardan yani biz deneklerden alacagı bilgi ve yazışmalarla nasıl işlediğini çok iyi anlıyor bu durumu..

aynen katılıyorum tam 1 ay oncesine kadar herşey superdi 2 topluluk olan kanalları ben kendim siliyodum ama şimdi yt kendi içinde hallediyor direk kapanıyor hiç bişey yapmamıza gerek kalmadan hemde 2 tane kategori çalışıyorum dun arama yaptğmda en az 10 tane video vardı şimdi bakıyorum 1 tane bie video yok ortada hepsi gitmiş telif falan degil bişey var ve suan çk duyuyorum dedğn gibi herkesn kanalı kapanıyor ben mac adresi ve ya ip çerez falan etkilir belki ama ben çok etkili oldğnu dusunmyorm en azından bende oyle oldu hiç bişey yapmadan açtğm kanllarım ayakta şaun ama çerezleri temizleyp ozen gosterdğim modeme reset atıp açtğm 2 tane kanalım 24 saat bile dayanmadı kapandı garip bi durum var suan yt de sadece sen ben ve ya bu forumun çoğu değl hepsi oyle

zaten yeni başladık para kazanan 6 partnere bağlı kanalım vardı 5 kapandı. Bu nedir yaa?
EDİT 7/6 İMİŞ

Son düzenleme:
7 tane iyi gelir bırakan kapanım spamdan gitti ağlıycam :(
QmIPEFM.png

Son bir haftadır 3-5 şer kanallarım kapanıyor bugunde iyi gelir getiren partnerlerden 3 tanesi spamdan gitti.Kanalların ortak kapanma sebebi spam dır. 2 aydır iyi gidiyordum sanırım bu ay dibe vuracagım.

bençe çok zayiat yok ama her an herşey olabilir
bir iki tane gidiyor
ama Sonumuz hayrola

22 partner, 16:00 civarında spamdan kapandı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri