Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Olayı tamamen farklı anladınız![]()
amatör acemi işi onlar car crash çalışan mı kaldı.Ortak nokta aramayın hiç,bu kadar kişinin aynı hataları yapmış olması imkansız daha genel birşeyler var
5 aylık 3 k aboneli kanalım gümlemiş.Aynı içerikteki adamın kanalları hala ayakta.
hocam hiçbi katagoriyi küçümsemeyin [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] belki gerçekten car crash çalışıyordur![]()
arkadşlar bir sorum olacak youtube dışı kopyalama yapıp da kapanan var mı peki?
şu mantık için ssoruyorum.. siz yt to yt yaparsınız ve google da bunu kolayca anlayabileceği için sizin kanalınızı kapatmış sizden evvelki kanala dokunmamış olabilir(sadece tahmin)
Ben hocam %100 renderarkadşlar bir sorum olacak youtube dışı kopyalama yapıp da kapanan var mı peki?
şu mantık için ssoruyorum.. siz yt to yt yaparsınız ve google da bunu kolayca anlayabileceği için sizin kanalınızı kapatmış sizden evvelki kanala dokunmamış olabilir(sadece tahmin)
Kanal kapanmayio sadece para kazanmasi gidince geri gelmiyomu silip kurtararak acincaButun kanaların para kazanması gitmiş barı kokten kapataydın ugrastırmayaydın beni yutub
100bin aboneli kanal mi ben intihar ederdim heraldeBen problemin kanala login olunmaması ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Örneğin kanala bir müddet girilmediği zaman kanal profil foto da ünlem veriyor daha sonra giriş yapıldığında düzeliyor. Eski kanallarımdan 1 tanesine dün giriş yaptım şu an ayakta ama diğerleri kapanmış. Youtube yeni bir kapanma algoritması geliştirdi, atıyorum uzun süre kanala giriş yapılmadığında kanalı uçuruyor. Tabi bu benim senaryom, yapacak bişey yok önümeze bakacaz, daha öncede kıyım yaşadık.. Zaten bu işte kanal kapanma olayı olmasa herkesin yatları, katları vardı, tabiki kanal kapanacak ama önemli olan az bir zararla kıyımdan çıkmak , herkese çok geçmiş olsun. Benim de 100 k aboneli ve milyon izlenimli kanallarım gitti..
Büyük çoğunluğunun aynı saatte aynı dakikada kapanmış olması da ayrı bi tesadüf
Tamam.tesadüf olmadığı için kıyım diyoruzbi kaç kişinin kapansa tesadüf olurdu
Sayın ---,
Birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya genelinde Content ID engellemesi (silinmiş veya silinmemiş) nedeniyle hesaplarınızda para kazanma özelliğini askıya alabiliriz. Lütfen -- olarak oturum açın ve çözümlenmediği takdirde para kazanma özelliğinin askıya alınmasına neden olabilecek videolarla ilgili ayrıntılar için Durum ve Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri sayfalarını ziyaret edin (filtrelemek için "Görüntüle"yi seçin).
Bu ihlaller için para kazanma özelliğinin yeniden etkinleştirilmesine yönelik bir itiraz süreci bulunmamaktadır, ancak hesabınızı iyi durumda tutmak para kazanma özelliğinin YouTube tarafından altı ay içinde yeniden etkinleştirilmesini sağlayabilir.
YouTube'da içeriklerinizi nasıl yöneteceğinizle ilgili genel ipuçları için lütfen Telif Hakkı Merkezi ve Politika ve Güvenlik Merkezi sayfalarımıza başvurun.
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.