Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
9 tane daha gitti,ne oluyor böyle.Bot olsa simdiye bu konu mesaja bogulurdu.Aldigimiz kanallardanmi acaba [MENTION=9020]Alex[/MENTION] sende durum nedir hocam.Sende bot kullaniyorsun.

Flaglamıslar yine.
Topluluk yer yemez kanal aynı dk icinde kapanmıs.
Kanal temmuz 2014'den beri acıktı.
Bu gidisle saglam gmail bulsak bu sefer flagcılar ortaya cıkıyor arkadas.

Son düzenleme:
2 senedir bu işin içindeyım ilk kez böyle bi toplu kapanma gördüm ne var ne yok süpürmüş. Özellikle de yönlendirmeyle aynı maile bağlı olanlar gitmiş zaten öyle bi mail de atmışlar. Dikkatli olun o yönlendirmeyide kullanmayın

2 senedir bu işin içindeyım ilk kez böyle bi toplu kapanma gördüm ne var ne yok süpürmüş. Özellikle de yönlendirmeyle aynı maile bağlı olanlar gitmiş zaten öyle bi mail de atmışlar. Dikkatli olun o yönlendirmeyide kullanmayın

nasıl bir mail atmıslar hocam ?

7,8 kanal gitti hepsi 300 + video yüklediklerimdi (çabuk izlenim için), Zaten zahmetli bişeydi uğraşmam artık.

Topluluktan gitmiş kanalım
3 tane daha gitmiş

Son düzenleme:
25 tane kanal gitmiş zaten 40 kanal vardı :D Sanki fena kıyım yaptı.

Arkadaş bu nasıl vurdum duymazlıkdır :D 100 kanal pert oldu saglık olsun iyimiş :D benim 100 kanal kapansa 3 ay insan ıcıne cıkamam :D

Kanı bozklar bir gün darbe vurmuyor ki her gün vuruyor. o yüzden ne yazık ki etkilemiyor artık.duygusuz bi adam olduk :) tabi 100 kanalın kapanmasıyla onların bi alakası yok ama beni bu hale onlar getirdi :)

Kanı bozklar bir gün darbe vurmuyor ki her gün vuruyor. o yüzden ne yazık ki etkilemiyor artık.duygusuz bi adam olduk :) tabi 100 kanalın kapanmasıyla onların bi alakası yok ama beni bu hale onlar getirdi :)

100 kanal aynı anda gidiyorsa kanal açılışlarında ciddi problem var demektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri