Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
5 kanalım gitti 2 tanesi quizdeydi alt kanal hepside :( o kadar emek boşa gitti ne güzel yavaş yavaş yükselmeyede başlamıştım rezillik. neyse nasip kısmet

5 kanalım gitti 2 tanesi quizdeydi alt kanal hepside :( o kadar emek boşa gitti ne güzel yavaş yavaş yükselmeyede başlamıştım rezillik. neyse nasip kısmet

hocam alt kanal çalışmayın, biri kapandımı diğerlerinin de gitme olasılığı yüksek, kanal açma ile uğraşmak istemiyorsanız satın alın, 1lira çok para değil

5 kanalda benden gitti aralarında hiç bir bağlantı olmamasına rağmen neye göre kapadı bilemiyorum 2 tanesi üç aylık kanal diğer üçüde 2 haftalık kanaldı

IP, çerez temizliğini en ince ayrıntısına kadar yapmak lazım, ona rağmen her gün aralıkısz kapanmalar yaşıyorum, sonumuz hayrola...

20 kanalda benden gitti.firefox portable ıp degısıklıgı cleaner her sey vardı

Bugun pc ye 3 defa format attım win 7 den win8 e çevirdim Tekrar win 7 yaptım mail açarken yine tel dorulamasına takıldım Modeme 50ye yakın reset attım En son olarak yine bu akşam 22.30 civarında söve saya bir daha mail almaya uraştım bu sefer telefon dorulaması istemedı Bugun de siz değerli arkadaşların toplu kanal kapanma şikayetlerını okuyunca bügün yaşadığım zorlukları düşününce acaba yeni bir güncelleme mı oldu diye düşündüm (felaket tellallığı yapmak istemem ama)

Dünden beri 2 kanal spamdan gitti.Yutubum bot bağlıydı.Sanırım ip spama düştü.İlk kapanan kanal abd aşırı flag aldı.Ardından bot bağlı kanallar tek tek dökülmeye başladı.Hayırlısı olsun bakalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

nedeni bilinmez ama genelde patlama yapan kanallar gidiyor

nedeni bilinmez ama genelde patlama yapan kanallar gidiyor

Hocam nedeni flag iki kanalımda quizde ve 1 milyon geçkin izlenim, 48k ile 138k abonesi olan kanaldı.48k olan kanala ABD 1 videoya aşırı flag geldiğini gördüm silmeye yetişemeden kanal uçtu.Ardından aynı ip bağlı kanallar patır patır dökülüyor

Dünden beri 2 kanal spamdan gitti.Yutubum bot bağlıydı.Sanırım ip spama düştü.İlk kapanan kanal abd aşırı flag aldı.Ardından bot bağlı kanallar tek tek dökülmeye başladı.Hayırlısı olsun bakalım.

ne kadar flag aldı mesela hocam

Hocam nedeni flag iki kanalımda quizde ve 1 milyon geçkin izlenim, 48k ile 138k abonesi olan kanaldı.48k olan kanala ABD 1 videoya aşırı flag geldiğini gördüm silmeye yetişemeden kanal uçtu.Ardından aynı ip bağlı kanallar patır patır dökülüyor

izlenimi çok az olan kanallarda uçuyor

Arkadaslar merhaba, benim sikintim biraz farkli, yorumlarinizi alabilir miyim?

- her hafta duzenli bir sekilde ayni bottan cikan fakan farkli adsense'e bagli guncel kanallarim kapaniyor, adet onemli degil kac kanal acmis olursam olayim hepsi kapaniyor. Eski kanallar aynen devam ediyor ama ayni hafta yukledigim yeni kanallar patliyor.

Sizce neden olabilir?

Allah bu flagcıların modem ışıklarını ilelebet söndürsün =) yahu kazanc kesinleşme daha olmadan patlatıyor lar 2 3 gün daha dayanamadılar bu 5 günde 5 kazanclı kanallar gitti yılmak yok yola devam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri