Toplu kapanmalar

• Kullanıcı hayat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

hayat

Kayıtlı Üye
MERHABA ARKADASLAR 50 YAKIN KANALIM KAPANDI BUNLAR AŞADAKİ NEDENLER HANGİSİ OLABİLİR

1-aynı ipten yükleme
2- aynı ipten kanallara girme
3- aynı adsensedeki bütün kanallara girme

MERHABA ARKADASLAR 50 YAKIN KANALIM KAPANDI BUNLAR AŞADAKİ NEDENLER HANGİSİ OLABİLİR

1-aynı ipten yükleme
2- aynı ipten kanallara girme
3- aynı adsensedeki bütün kanallara girme

Spamsa eğer, Google'in keyfi .

nasıl yükledin?
kaçar tane video yükledin?
gmailleri nerden açtın?

---------- Mesaj saat 12:45:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:44:16 civarında gönderildi. ----------

nasıl yükledin?
kaçar tane video yükledin?
gmailleri nerden açtın?

gerçekden google nin keyfi. bende hiçbir topluluk dünya geneli veya ihtar olmamasına rağmen 1 kanal hariç tüm kanallar gitti. 1 kanalı niye kapatmadılar onuda anlamadım. galiba şu kerize bir yem bırakalımda sırtından kazanmaya devam edelim diye bırakdılar o kanalıda :)

1-) Google sayfa bağlantısı (kesmek gerekiyor)
2-) Sahte telefonla kanal onaylatma (1-2 ay önce başkası kanal oynatlmış olabilir, onun sıkıntısı sizin sıkıntınız olur)
3-) Aynı ipten yükleme
4-) Aynı ipten kanallara girme (Bir kanal kapanınca diğer kanallara ip değiştirmeden girmeyin.)
5-) Yeni kanala günde 70'den fazla video yükletme ve o kanalı hemen adsenseye bağlamak.

Yeni konu açmamak için buraya yazıyorum. iyi kazandıran kanalımı 2-3 gün önce başka adsense taşıdım. Yeni adsensedeyken para kazanmam kapandı. Önceki adsense yansıyan kazancımı alabilir miyim?

gerçekden google nin keyfi. bende hiçbir topluluk dünya geneli veya ihtar olmamasına rağmen 1 kanal hariç tüm kanallar gitti. 1 kanalı niye kapatmadılar onuda anlamadım. galiba şu kerize bir yem bırakalımda sırtından kazanmaya devam edelim diye bırakdılar o kanalıda :)

dünya geneli en büyük sebebi kapanmaların

2-) Sahte telefonla kanal onaylatma (1-2 ay önce başkası kanal oynatlmış olabilir, onun sıkıntısı sizin sıkıntınız olur)
3-) Aynı ipten yükleme
4-) Aynı ipten kanallara girme (Bir kanal kapanınca diğer kanallara ip değiştirmeden girmeyin.)
5-) Yeni kanala günde 70'den fazla video yükletme ve o kanalı hemen adsenseye bağlamak.

hemen sorumu sorayım..
videoyap.com dan yükleme yaparken hep aynı ip yi kullanmıyomuyuz ?

hemen sorumu sorayım..
videoyap.com dan yükleme yaparken hep aynı ip yi kullanmıyomuyuz ?

Biz youtube.com'un yasal api lisansına sahip ve yasal yükletmeyi sağlıyan bir şirketiz(sistemiz).

Biz her üyemize ona ait ip adresi tahsis ediyoruz. her 5 kanalı için 1 ip adresi oluyor ve başkasına ait verilmiyor. Ama bu işlem sadece hızlandırılmak için yapılmıştır. Bizim sistemle yüklenen kanallarda ip adresine bakılmaz çünkü api ile yükletiliyor. Youtube bu hizmeti vermemiz için biz botculara yazılım kütüphanesi oluşturdu ve verdi. Bizde kanallarda ip adresi yükletme riski v.s. yoktur.

Botlardaki riskler:
+ Yeni bir kanala günde 1 kanala 100 den fazla video yükletmek.
+ Videoları incelemeden yüklenmesi. (erotik, kan içeren v.s. herşey yüklenmesi).
+ Kesinlikle botlarda ip adresinin sıkıntısı olmaz. Youtube api ile yükletmede ip adresine bakmadığını belli etti. Sonuçta sunucumun lisans ip adresi bellidir. Bir sıkıntı çıkarmak istese bu yazılım olanağını sağlamaz. Sunucuma bağlı 20.000+ kanalı anında kapatırdı. Ama bu işi yapmamız için kendiside sürekli geliştiriyor. Bizde onlar sayesinde yazılımları geliştiriyoruz.

Aslına bakarsanız bot ile yükleme yapmak risk azaltmaktır. Yüklemede ip adresinin bakılmadığı tek yer botlardır(Yasal api kullanan botlar için).

Biz youtube.com'un yasal api lisansına sahip ve yasal yükletmeyi sağlıyan bir şirketiz(sistemiz).

Biz her üyemize ona ait ip adresi tahsis ediyoruz. her 5 kanalı için 1 ip adresi oluyor ve başkasına ait verilmiyor. Ama bu işlem sadece hızlandırılmak için yapılmıştır. Bizim sistemle yüklenen kanallarda ip adresine bakılmaz çünkü api ile yükletiliyor. Youtube bu hizmeti vermemiz için biz botculara yazılım kütüphanesi oluşturdu ve verdi. Bizde kanallarda ip adresi yükletme riski v.s. yoktur.

Botlardaki riskler:
+ Yeni bir kanala günde 1 kanala 100 den fazla video yükletmek.
+ Videoları incelemeden yüklenmesi. (erotik, kan içeren v.s. herşey yüklenmesi).
+ Kesinlikle botlarda ip adresinin sıkıntısı olmaz. Youtube api ile yükletmede ip adresine bakmadığını belli etti. Sonuçta sunucumun lisans ip adresi bellidir. Bir sıkıntı çıkarmak istese bu yazılım olanağını sağlamaz. Sunucuma bağlı 20.000+ kanalı anında kapatırdı. Ama bu işi yapmamız için kendiside sürekli geliştiriyor. Bizde onlar sayesinde yazılımları geliştiriyoruz.

Aslına bakarsanız bot ile yükleme yapmak risk azaltmaktır. Yüklemede ip adresinin bakılmadığı tek yer botlardır(Yasal api kullanan botlar için).

bunu merak ediyordum, teşekkürler

Bence saydigin üc sebepte degil sorun ne biliyormusun ayni bilgisayar üzerinden o gmail ve kanallari acman , gmaillerini ve kanallarini hic acilmamis bir baglanti üzerinden ac , yüklemelerini kontrollünü ayni bilgisayardan yapsanda bir problem olmaz sadece bir bilgisayar üzerinden gmail acip acip durma sorun o olabilir bence onun disinda bir sey olmaz

Bence bunlarla pek alakası yok. Yüklenilen videolara belli bir süre sonra dünya engellemesi vs geliyor eğer bu videoları silmezsen zaten uyarı geliyor bütün adsensedeki maillere şu kanaldan dolayı para kazanması kapatılacaktır diye. Eğer sen bu maili görüp o kanalı silmezsen bütün kanalların gidiyor. Ben böyle 2 defa kurtardım kanalları.Bu mail genelde hergün 11 ile 1 arasında gelir. Buna dikkat edersen toplu kapanma olmaz. Benim tecrübem budur katılan olur, katılmayan olur.

benımde bu sabah 15 kanalım gıttı g+ kestım acaba 2 gun sonra g+ tekrar baglasam kanallar para kazanma acılırmı ?

---------- Mesaj saat 16:23:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:16:22 civarında gönderildi. ----------

3-) Aynı ipten yükleme

Peki Hocam 300 Tl Param Var Kanalalr Kapatıldı Onumuzdekı ayın 12 ınce bu para kesınlesırmı oderlermı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri