Toplu Video Bölme Programı Arıyorum

• Kullanıcı CNZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları
[MENTION=13093]CNZ[/MENTION] Hocam üşenmedim ffmpeg kodu ile çalışan ufak bir yazılımcık yaptım. Görseli şöyle :

5YLgod.png

Programı 3 pc de bir kaç farklı format ile test ettim sorunsuz bölme işlemini gerçekleştirdi. Kaynak dosya neredeyse bölünen dosyalarıda onun yanına kaydediyor sonuna part 000 part 001 ekleyerek.
İndirme Linki : https://yadi.sk/d/tj-221qZuoLCE
Full Lisans ücreti sadece ama sadece : 0.1 TL! :D

Anlayan bir arkadaş indirsin taratsın onay versin sonra kullanın. Mesuliyet kabul etmem yani kaynak kodlarını da atabilirim programın :)

Sorun varsa haber verirsiniz boş vaktimde düzeltmeye çalışırım.. Umarım işinizi görür..

Son düzenleme:
Hocam üşenmedim ffmpeg kodu ile çalışan ufak bir yazılımcık yaptım. Görseli şöyle :

5YLgod.png

Programı 3 pc de bir kaç farklı format ile test ettim sorunsuz bölme işlemini gerçekleştirdi. Kaynak dosya neredeyse bölünen dosyalarıda onun yanına kaydediyor sonuna part 000 part 001 ekleyerek.

Anlayan bir arkadaş indirsin taratsın onay versin sonra kullanın. Mesuliyet kabul etmem yani kaynak kodlarını da atabilirim programın :)

Sorun varsa haber verirsiniz boş vaktimde düzeltmeye çalışırım.. Umarım işinizi görür..

hocam rica etsem kaynak kodlarını da eklermisiniz? c# derslerine çalışıyorum ben. kod yapısına bakmak istiyorum

@CNZ Hocam üşenmedim ffmpeg kodu ile çalışan ufak bir yazılımcık yaptım. Görseli şöyle :

5YLgod.png

Programın ismine gülmem geçince deneyeceğim :D

Bu kod işinize yarayabilir.
Kod:
 [MENTION=10079]echo[/MENTION] off

set /A nfile=0
for /R %1 %%v in ([COLOR="Red"]kesilecek[/COLOR]\*.mp4) do (
ffmpeg -i "%%v" -f segment -segment_time 600 -preset veryfast "[COLOR="Red"]kesilen[/COLOR]\%%~nv %%01d.mp4"
    set /A nfile+=1
)

brocker selam dostum senden bısey rıca edebılırmıyım

bana ffmeg video partlara ayırma ve videonun ıstedegım zamanını kesme lazım

ornegın 1 saatlık videonun 30ve 45dk sil gbi

---------- Spam Engelliyici 23:16 ---------- Önceki Mesaj 23:14 ----------

[MENTION=13093]CNZ[/MENTION] Hocam üşenmedim ffmpeg kodu ile çalışan ufak bir yazılımcık yaptım. Görseli şöyle :

5YLgod.png

dostum program ıcın tesekkur ederız senden rıcam bu toplu partlara ayırma yaparmı acaba

hocam videopad kullanabilirsin sinirsiz ve ucretsizdir tavsiye ederim free version isinizi gorur satin almaniz gerekmez

Arkadaşlar başlıktaki gibi (kesme veya kırpma değil!) videoları partlara bölme programı arıyorum. Örneğin 30 dakikalık 10 tane videoyu 5 er dakikalık parçalara bölecek ve bunu toplu olarak yapacak.

dostum bula bıldınmı toplu bolme programı

---------- Spam Engelliyici 17:21 ---------- Önceki Mesaj 17:20 ----------

hocam videopad kullanabilirsin sinirsiz ve ucretsizdir tavsiye ederim free version isinizi gorur satin almaniz gerekmez

videopad toplu boluyormu dostum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri