Topluluk ihtarına itiraz edip olumlu sonuç alan oldu mu?

• Kullanıcı Space
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Space

Kayıtlı Üye
15 dk önce iyi hit alan bir video'ma topluluk ihtarı geldi... İhtarın yanlış karar olduğunu, ihtara itiraz ederek ve geri bildirim göndererek 2 yerden itiraz ettim sonucu bekliyorum. Haklı olduğumu bildiğim halde youtube'in geri adım atacağını sanmıyorum... Daha önce topluluk ihtarına itiraz edip olumlu sonuç alan oldu mu aramızda? Yazıldığına göre eğer itiraz onaylanırsa video geri gelmiyor sadece ihtar kalkıyormuş ama bunada razıyım.

15 dk önce iyi hit alan bir video'ma topluluk ihtarı geldi... İhtarın yanlış karar olduğunu, ihtara itiraz ederek ve geri bildirim göndererek 2 yerden itiraz ettim sonucu bekliyorum. Haklı olduğumu bildiğim halde youtube'in geri adım atacağını sanmıyorum... Daha önce topluluk ihtarına itiraz edip olumlu sonuç alan oldu mu aramızda? Yazıldığına göre eğer itiraz onaylanırsa video geri gelmiyor sadece ihtar kalkıyormuş ama bunada razıyım.

2 videodamdan birinde kalktı diğerinde kalkmadı. Kalkmayanda 2 3 dakikalık bi bikini sahnesi vardı o kadar kaldırmamakta haklılar diğerinde hiç bi şey yoktu. İncelendi tekrar uygun hale getirildi diye cevap attılar.

Bende gönderdim ya bişey söyleyimmi o kadar videolar varki adam küçük resim koymuş tövbe atla kadın şey halinde , ama video normal az erotik bir film ama herifin video 5 aydan beri açık reklamlar takır takır. Ben anlamıyorum abi youtubu kesin çekemeyip şikayet mi ediyorlar ne oluyor anlamadım

Bende gönderdim ya bişey söyleyimmi o kadar videolar varki adam küçük resim koymuş tövbe atla kadın şey halinde , ama video normal az erotik bir film ama herifin video 5 aydan beri açık reklamlar takır takır. Ben anlamıyorum abi youtubu kesin çekemeyip şikayet mi ediyorlar ne oluyor anlamadım

Aynı şekilde günlük 500.000 izlenim alan rakip bi kanal var adam ayakda deli oluyorum ama şikayet etmeyeceğim videolarından hit alıyorum :D

Aynı şekilde günlük 500.000 izlenim alan rakip bi kanal var adam ayakda deli oluyorum ama şikayet etmeyeceğim videolarından hit alıyorum :D

Nasıl videolarından hit alıyorsun?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

topluluğu bilmem ama telife geri bildirim yapılıp da spam kanalsa kabul edilmiyor ve kanal havaya uçuruluyor :D

ben 1 defa olumlu cevap aldım ama youtube'da ne ***** videolar var hiçbir şey olmuyor bizde bikiniyi görünce basıyorlar ihtarı

ben 1 defa olumlu cevap aldım ama youtube'da ne ***** videolar var hiçbir şey olmuyor bizde bikiniyi görünce basıyorlar ihtarı

Ya keşke bende de bikini türü bir şey olsa saçma sapan bir şey bahsedemiyorumda kategori ifşa olmasın diye :)

dün aldığım videonun 1 tanesinde itiraz ettim hala sonucu bekliyorum, anasını satım sahte foto felanda değil dizinin 1 sahnesinde sevişiyorlar gidip videoda onu bulmuş eleman gidip onu şikayet etmiş :D

spam yapıyorsun, topluluk yiyorsun üstüne haklıyım diyorsun :D

Şaka gibi...

Bu kadar pişkinlik olmaz.

topluluğu bilmem ama telife geri bildirim yapılıp da spam kanalsa kabul edilmiyor ve kanal havaya uçuruluyor :D

Spam yapıyorum fakat kaliteli spam. Gecenlerde bir videoma sahte telif atıldı telif atan kişiyi bulup 2 gün içersinde telifi kaldırtmıştım. Tabi bundan önce karşı bildirim yapmıştım. Dediğim gibi eleman telifi geri cekti fakat 10 gün sonra Youtube dan bir mail aldım. Karşı bildirimin olumlu oldugunu ve videonun tekrar yayına döndürüldügüne dair. :) Yani karşı bildirimler işe yarıyor dostum..

Spam yapıyorum fakat kaliteli spam. Gecenlerde bir videoma sahte telif atıldı telif atan kişiyi bulup 2 gün içersinde telifi kaldırtmıştım. Tabi bundan önce karşı bildirim yapmıştım. Dediğim gibi eleman telifi geri cekti fakat 10 gün sonra Youtube dan bir mail aldım. Karşı bildirimin olumlu oldugunu ve videonun tekrar yayına döndürüldügüne dair. :) Yani karşı bildirimler işe yarıyor dostum..

yahu bırak ya kaliteli spammış :D

Spam youtube u çöp etmek bu kadar basit.

Aynı videoyu tekrar attığın zaman isterse 2. videoyu sen atmış ol spam yaparsın.:eek:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri