Topluluk ihtarindan 2 Tane aboneli kanalim Kapandi

BlackRam

Yasaklanmış
Merhaba arkadaslar,

az önce farkettim kanallarimda birsey yokken topluluktan kapanmis. 1. kanal 1 seneden eski 2. si de 7-8 aylik bir kanal ve ikisinde de birsürü abone vardi. O kadar emek ugras bosa mi gitti? :(
Yardiminizi rica edicem. Hangi maile itiraz edebilirim. Türkce mi ingilizce mi yazmaliyim?
Yazik günah ya oysa ki daha bugün birkac saat önce bu konudaki arkadasin konusuna su yorumu yapmistim. (konu: http://www.ytpara.com/ben-ozgunum/45042-ilk-ozgun-videom-pasif-iciciyim-4.html)

"Bu denli emek verip organik calisan arkadaslar aldiklari az izlenimlerle emeklerinin karsiligini bulamadigini düsünüyorum. Konuyu acan arkadas ve bunun gibi organik videolar ceken varsa özelden yazsin 500-3k arasi organik izlenme cekicem."

Arkadas özelden yazmisti Face'ini ekledim ve videosunu begendim. Birkac saat sonra kanal patlamis. Yanlis anlasilmasin bu arkadas yapti demiyorum. Fakat iyi olmak, iyilik yapmak suc mu?

Bende hayatımda ilk kez topluluktan kanalım kapandı 2 tane ama benimkiler açtıktan 5 dk sonra yani video yüklemeden. Bu aralar topluluk çok yayıldı bunu forumda ki mesajlardan anladım. Kanallara girişi kestim artık ben. Giriş yapmıyorum hiç birine. Bu topluluk sadece flagla gelen bir şey değil maalesef. Spam kanallar ile aynı anda diğer kanallara girince onları da etkiliyor tahminimce.

Bende hayatımda ilk kez topluluktan kanalım kapandı 2 tane ama benimkiler açtıktan 5 dk sonra yani video yüklemeden. Bu aralar topluluk çok yayıldı bunu forumda ki mesajlardan anladım. Kanallara girişi kestim artık ben. Giriş yapmıyorum hiç birine. Bu topluluk sadece flagla gelen bir şey değil maalesef. Spam kanallar ile aynı anda diğer kanallara girince onları da etkiliyor tahminimce.

topluluk kurallarıyla topluluk ihtarını karıştırma hocam spamdan kapanan kanallar topluluk kuralı yüzünden kapanıyor ihtar farklı bir şey

topluluk kurallarıyla topluluk ihtarını karıştırma hocam spamdan kapanan kanallar topluluk kuralı yüzünden kapanıyor ihtar farklı bir şey

Dostum pardon, gece olunca konsantrasyon eksikliği oluyor bende biraz kusura bakma. Topluluk diye okuyunca gerisine dikkat etmemişim.

Geçmiş olsun hocam kanalını hangi ülkeden açmışsan o dilde mail atıcaksın
Kapanma olayına gelince heralde hit çekmek için farklı şeyler yazdın yanlış yönlendirme yaptın ondan kapandı yt hiç acımıyo benimde tek değerli kanalımı tek ihtarda kapatmıştı

Yok mu arkadaslar yardim edebilecek? Hangi mail adresine itiraz edebilirim? Türkce mi ingilizce mi yazmaliyim?

Adamlar sallamıyor 3 gündür mail bombardımanı yapıyorum türkçe ve ingilizce bekleyelim bakalım ne olacak.Gelişme olursa yazarım, açılırsa mucize olur :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri