topluluk taktiği alınacaktır

• Kullanıcı maihes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
[MENTION=14503]ytcuma[/MENTION] bende pm alabilirsem çok makbule geçer.

aksam dugun vardi geldik yorgun argin bazi kisilere hem adsense onay hem topl. taktigini aciklayarak yazdim su anda gorevdeyim aksamlari vakit buldukca aticam tekrar soyluyorum kazanamayan bildigini paylasan sectigim bazi arkadaslara ..diger arkadslar kusura bakmasin kazananlari az cok biliyorum bildigin paylasmamayanlarida onlarda kusura bakmasin
maihes pm su anda dolu bsalticam konuyu acan arkadas yontem topl.kesin cozumdur tutupta cc. videolari atmayin gerek yok zaten onlara normaldede fazla topl. gelmez ama o vidoelar hic bir isede yaramaz herkes yukledigi icin izlenimide zor alir ha yontem nasil islemez sen tutup ***** ya yakin erotic video atarsan zaten yt onu yasatrimi topl.da manuel gonderir engelide sen tut barceleona real macini kes at topl.gelmesede engelide tlfide sirrak yapistitir kanalinida kapatir yontemleri uygun engel gecen riski az olan videolarda isletmeniz lazim

taktigi bi kac gun once pm atan 50den fazla arkadasa ucretsiz verdim bi kac iyi kazanan arkadas haric ve paylasimci olmayan kisilerde asla vermem sanada pm attim videonu gonderebilirsin ucretsizdir
neden mi satan ve iyi kazanipta bildigini kendine saklayan ama yeni bi taktik olunca hemen herkesten once atlayan bildigi taktikse ya niye soyledin fixlenicek diyen arkadaslara cvp asla yok forumdan az cok biliyorum yasim 50 ye yaklasiyo bu uyelite hediyedir zaten kendi meslegimdeki yogunluktan dolayi sanirim kisa bir iki denemeden sonra 1-2 ay icinde yt yi birakicam kazancta zaten gittikce azaliyo ama biraktigim anda sayet ise yararsa hala
onerilenlere cikma (sadece partner kanallar icin)
3D yeni yukleme kodunu
adsensenin spamama dusmeme taktigini
ve iki getirisi yuksek kategooriyi
forumdan ayni sekilde kazanamayan genc arkadaslara ucretsiz vericem pm ile ama dedigim gibi kisa bir sure sonra birakacagim zaman

Banada PM atabilirsenin sevinirim.
Teşekkürler

[MENTION=14503]ytcuma[/MENTION] bende alabilir miyim acaba mümkünse. Çok makbule geçer gerçekten. Teşekkürler.

[MENTION=14503]ytcuma[/MENTION] adsense onayı için yardımcı olurmusun bu ayın 27 sinde 7.pin isteme butonu çıkacak olan bir adsense var belki çözüm olur form çıkmıyor..

amerika adsenseyse olmaz Tr adsenseys 27 sinde 7.pini istemeden pm at halledelim

[MENTION=14503]ytcuma[/MENTION] hocam bende ıstıyorum cok makbule gecer

[MENTION=14503]ytcuma[/MENTION] merhaba hocam mümkünse bende pm alabilir miyim

[MENTION=14503]ytcuma[/MENTION] hocam gece pm atmıstım her halde araya kaynadı :D

[MENTION=14503]ytcuma[/MENTION] pm attım olumlu veya olumsuz dönüş sağlarsanız sevinirim.

[MENTION=14503]ytcuma[/MENTION] hocam bende pm alabilirmiyim.şimdiden teşekkürler

taktigi bi kac gun once pm atan 50den fazla arkadasa ucretsiz verdim bi kac iyi kazanan arkadas haric ve paylasimci olmayan kisilerde asla vermem sanada pm attim videonu gonderebilirsin ucretsizdir
neden mi satan ve iyi kazanipta bildigini kendine saklayan ama yeni bi taktik olunca hemen herkesten once atlayan bildigi taktikse ya niye soyledin fixlenicek diyen arkadaslara cvp asla yok forumdan az cok biliyorum yasim 50 ye yaklasiyo bu uyelite hediyedir zaten kendi meslegimdeki yogunluktan dolayi sanirim kisa bir iki denemeden sonra 1-2 ay icinde yt yi birakicam kazancta zaten gittikce azaliyo ama biraktigim anda sayet ise yararsa hala
3D yeni yukleme kodunu
forumdan ayni sekilde kazanamayan genc arkadaslara ucretsiz vericem pm ile ama dedigim gibi kisa bir sure sonra birakacagim zaman

Beğeniler Şelale.

bakıyorumda kazanan arkadaşlarda pm istiyor hemde hiç paylaşım yapmadan yüzünüz tutuyorsa helal olsun sizlere daha başka bişey demiyorum. Ben çok kısa bi süre spamla uğraştım uğraşabildim daha doğrusu müsait olmadım. Kardeş burada bir kişiye verirsin arkanı dönersin herkes senin dediklerini uyguluyor yani dikkat et ortalık çakal dolu.

Herzaman diyorum yine diyorum yaptığınız konulara kesinlikle sype adresini koyun dışarından gelen arkadarlarşda yararlansınlar paraya,taktiğe esas ihtiyacı olan kişiler forumda misafir olan kişilerdir. Buradaki herksin bi bildiği var zaten biraz duyarlı ve dikkatli olun

[MENTION=14503]ytcuma[/MENTION] hocam PM alabilir miyim

bende pm alabilirmiyim hocam

3D yeni yukleme kodunu

[MENTION=14503]ytcuma[/MENTION] pm atarsan çok sevinirim

8 sayfa pm bekleyen arkadaşlar, eminim bu taktikde para etmez sizin gözünüzde. Çünkü sıfır araştırma. Yt'ye girseniz videolara baksanız gözünüzün önünde olan şeyi göreceksiniz zaten ortada taktik falan yok ama işte sıfır yani yok. Uğraş göstermek sıfır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri