TPN Network

• Kullanıcı Skrillex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
ayriyetten kanal baglanmıyorkı suan 500. Internal Server hatası veriyor

Kanal alım şartları yok gibi bir şey o zaman :D

Siteye girince TPN Network yazıyor ya orada şöyle yazıyor The Best YouTube Network For Small Channels bence küçük kanalları bünyelerine alıp gelişmesine yardımcı oluyorlar :rolleyes:

Bilmiyorum ben şuradan TPN Network Join başvuru yaptım 2 iş günü içerisinde dönüş yapılacak gibi bir şey dedi :)

sitede iletişimle ilgili hiçbir şey yok, contact us kısmı boş çıkıyor. paranın üzerine yatarlarsa sövebileceğiniz iletişim yolu yok yani :)
Size gelen mailin adresine bakıp yazarsanız ingilizce mail atabilirim?

sitede iletişimle ilgili hiçbir şey yok, contact us kısmı boş çıkıyor. paranın üzerine yatarlarsa sövebileceğiniz iletişim yolu yok yani :)
Size gelen mailin adresine bakıp yazarsanız ingilizce mail atabilirim?

Bana YouTube kanalım üzerinden ulaştı hacım, Gmaile'de şu kişi sana mesaj gönderdi diye gösteriyor bana

65dqG9.png

İlginç bir şey daha var ben youtube kanalımda mesajlarım kısmına geldiğimde bu mesajı göremiyorum sanki adam hiç göndermemiş ama göndermese nasıl gelecek googleden mail onu anlamadım ya:confused:

vaatleri güzel hocam android uygulama websitesi kanala tasarım herşeyi yapacaz demişler :D 1k gösterim 10 dolar alıyor bizim partnerdakiler demişler insanın başvurası geliyor. Kanalın gunluk ızlenmesi neydi hocam abone sayısı filan

1K izlenime 10 dolar diye kimse kesin bir rakam veremez.inatla veriyorsa sallıyordur.

Son düzenleme:
Selamun Aleyküm arkadaşlar, Gmailde gelen mailleri kontrol ederken bana birisi TPN network'e başvurmam için mail göndermiş acaba bu network hakkında bilgisi olan var mı nasıldır ne kadar kesinti yapar filan

Adam burada yazmış ama inanın ingilizcem yok birisi çevirirse sevinirim :D

Partnerim Sitesi şu; TPN Network | The Best Youtube Network For Small Channels

PHP:
Hello, My name is Sam
I'm a content aggregator from the TPN network
While browsing youtube I notice your channel and I think you have great content and an awesome personality.
because you are focused on great videos we'd like to invite you to apply for a partnership with our fast growing YouTube network TPN!

Why should you join?
1. We have a No lock-in contract(you can leave when ever you want)!
2. We will design channel art for your channel
3. We will make and manage a website and an Android App for your channel
4. We have dedicated VIP support
5. Advanced dashboard and video analytics
6. Video promotion
7. Access to 450,000+ songs and sound effects for your videos
8. Free access to Epoxy (A tool that helps you connect with your fans) Worth $19/mo but you get it for free!!!
9. AND SO MUCH MORE!

Earnings:
So what do you actually earn then per 1,000 views?
We don't place a set $2 or $3 cap on your earnings the way other networks do.
Many of our partners have earned over a $10 RPM from their videos.
We let you keep 95% of the money(that's really high)

Geçen hafta gece 2de kaldırılmış videolarımın olduğu çizgi film kanalıma 7 de böyle bir mail gelmiştir. Kafalarına göre gönderiyorlar, muhtemelen scam network, uzak durmak lazım ödeme alamazsınız..

Geçen hafta gece 2de kaldırılmış videolarımın olduğu çizgi film kanalıma 7 de böyle bir mail gelmiştir. Kafalarına göre gönderiyorlar, muhtemelen scam network, uzak durmak lazım ödeme alamazsınız..

Eğer dediğin gibiyse bulaşmam..

Eğer dediğin gibiyse bulaşmam..

O7mA5Q.jpg

Kanalı yeni açmıştım, yt direk uygunsuz içerikten videolarımdan bazılarını kaldırdı, 5 saat sonra bunlar mail atmış. ihtarlı kanal, içerik çizgi film, ve davet gönderiyorlar. Ne kadar güvenilir partner olduklarını sen düşün..

O7mA5Q.jpg

Kanalı yeni açmıştım, yt direk uygunsuz içerikten videolarımdan bazılarını kaldırdı, 5 saat sonra bunlar mail atmış. ihtarlı kanal, içerik çizgi film, ve davet gönderiyorlar. Ne kadar güvenilir partner olduklarını sen düşün..

O zaman hiç sapmadan şimdilik Adsense devam..

Dün açtığım kanala bugün aynı mesajı göndermiş hocam. Kanaldaki toplam izlenim sayısı 50 bile değil. Seri davet gönderiyorlar anladığım kadarıyla, kendi çaplarında bir vurgun yapma derdindeler. Kanalımın pek bir geleceği yok, içerik ararken öylesine yaptığım bir kanal. Ben üye oldum, davetiyeyi bekliyorum, gelişmeler olunca editlerim mesajımı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri