Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
31 Ocak 2016'da açtım kardeşim hesabı ABD hesabım 6 abone 71 görüntülenme gözüküyor şu an bana böyleyken nasıl göndermişler anlamadım![]()
ayriyetten kanal baglanmıyorkı suan 500. Internal Server hatası veriyor
Bilmiyorum ben şuradan TPN Network Join başvuru yaptım 2 iş günü içerisinde dönüş yapılacak gibi bir şey dedi![]()
Kanal alım şartları yok gibi bir şey o zaman![]()
Siteye girince TPN Network yazıyor ya orada şöyle yazıyor The Best YouTube Network For Small Channels bence küçük kanalları bünyelerine alıp gelişmesine yardımcı oluyorlar![]()
70klık kanalla başvuru yapacaktım dur tekrar basvuram
Bilmiyorum ben şuradan TPN Network Join başvuru yaptım 2 iş günü içerisinde dönüş yapılacak gibi bir şey dedi![]()
sitede iletişimle ilgili hiçbir şey yok, contact us kısmı boş çıkıyor. paranın üzerine yatarlarsa sövebileceğiniz iletişim yolu yok yani![]()
Size gelen mailin adresine bakıp yazarsanız ingilizce mail atabilirim?
vaatleri güzel hocam android uygulama websitesi kanala tasarım herşeyi yapacaz demişler1k gösterim 10 dolar alıyor bizim partnerdakiler demişler insanın başvurası geliyor. Kanalın gunluk ızlenmesi neydi hocam abone sayısı filan
Selamun Aleyküm arkadaşlar, Gmailde gelen mailleri kontrol ederken bana birisi TPN network'e başvurmam için mail göndermiş acaba bu network hakkında bilgisi olan var mı nasıldır ne kadar kesinti yapar filan
Adam burada yazmış ama inanın ingilizcem yok birisi çevirirse sevinirim
Partnerim Sitesi şu; TPN Network | The Best Youtube Network For Small Channels
PHP:Hello, My name is Sam I'm a content aggregator from the TPN network While browsing youtube I notice your channel and I think you have great content and an awesome personality. because you are focused on great videos we'd like to invite you to apply for a partnership with our fast growing YouTube network TPN! Why should you join? 1. We have a No lock-in contract(you can leave when ever you want)! 2. We will design channel art for your channel 3. We will make and manage a website and an Android App for your channel 4. We have dedicated VIP support 5. Advanced dashboard and video analytics 6. Video promotion 7. Access to 450,000+ songs and sound effects for your videos 8. Free access to Epoxy (A tool that helps you connect with your fans) Worth $19/mo but you get it for free!!! 9. AND SO MUCH MORE! Earnings: So what do you actually earn then per 1,000 views? We don't place a set $2 or $3 cap on your earnings the way other networks do. Many of our partners have earned over a $10 RPM from their videos. We let you keep 95% of the money(that's really high)
Geçen hafta gece 2de kaldırılmış videolarımın olduğu çizgi film kanalıma 7 de böyle bir mail gelmiştir. Kafalarına göre gönderiyorlar, muhtemelen scam network, uzak durmak lazım ödeme alamazsınız..
Eğer dediğin gibiyse bulaşmam..
![]()
Kanalı yeni açmıştım, yt direk uygunsuz içerikten videolarımdan bazılarını kaldırdı, 5 saat sonra bunlar mail atmış. ihtarlı kanal, içerik çizgi film, ve davet gönderiyorlar. Ne kadar güvenilir partner olduklarını sen düşün..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.