TR Adsensesinden Uzak Durun ! 12.02.2017

Sankı teknık bır sorunda var gıbı Şimdi kanalımın birinin profıl fotosu unleme dusmustu kanala gırıs yaptım unlemi düzelttim 1 saat sonra yıne unleme dustu Yine başka bir kanala tek video yuklerken birden 2 video yuklendı yukledığım videonun altında youtube kanal videosu gibi bişe yazdı tam olarak aklmada kalmamıs Sonra sildiğim adsensenin biri gmailide sildim Sildiğim adsenseyı ytparada öğrendım adsenseye girmeden kazanç yonteni öğrenme yontemı ile başka maile yonlendırme yaptım Bu maile adsenseyi sildiğim halde bana hep bir hafta boyunca kazanç raporu geldi Yine kapatıığım bir adsensenin kanalı adsenseyı kapattım halde 10-15 gun reklam cıktı O kanalda 2-3 gun once kapandı

adsense yerine alternatif partnerleri deneyin ve temiz çalışın.

Quizin vurgunu ve partner güncellemesinden sonra malum herkes adsense yüklendi e böyle olunca adsense işlem hacmi şişti google'da şuan önlem alıyor. Adsense'den uzak durmakta fayda var 3-4 ay boyunca.

Yabancı adsenseler de benzer şeyler olunca aynı önlemleri orda da alıcak google boşa kürek çekmek bana göre.

Adsense adsensedir sonuçta şuan sadece google'ı bi süre oyalamaktan başka bişey değil.

Kanalı ocakta açık olup şubatta kapanan ve kazancı kesinleşmeyen varmı?

Ben anlamıyorum zorla kimseye söz veya kelam yok niye yanlış yönlendirme veya saptırma gibisinden ithamla yaklaşılıyor direk bu tarz konulara her fikre acık bır konu yt ve her gorus suan ıcın cok onemı var saygı duyup eklemeler yapıcagımıza dırek yargılıyoruz olmuyor arkadaslar.

Kapanma olayında bende test edıyorum ve net soyluyorum 10 gundur kapanma vs yok tr olsa rekorum 6 gundu burdan kendınıze gore fıkır edınebılırsınız yargılamadan savunmadan

kanalları açık tutun keyfinize bakın.. tr yabancı bahane

Biz tutuyoruzda adsense tutmuyor bağlayınca kapanıyor.

---------- Spam Engelliyici 20:44 ---------- Önceki Mesaj 19:49 ----------

Yabancı adsense içn ne kullanıyorsunuz vpn mi ?
Hangi firnadan kaça alıyorsunuz yoksa ücretsiz olanı mı?

Tr adsense olarak niye bakıyon hepsi aynı her ülke aynı.

Kapanan kanal için yabancı yada tr adsene farketmiyor bu kesinleşmelerde bunu anlamış oldum, şu saatten sonra ya özgün çalışacağız yada bir şekilde azda olsa izlenen riski düşük uzun süre kapanmayacak kategoriler bulup kanalları açık tutmaya çalışacağız.

partnerlere değinmiyorum kapananı adsense kesinleştirmiyorsa onlarada ödeme yapmaz heralde bir süre sonra anlayacağız bunu .

o0GZRo.jpg

1V1kA1.jpg

Kazanç paylaşımı yasak olduğu için fotoda bazı kısımları sildim. Adsense yabancı adsense. Ocak ayında full açıktı kanallar tek kapanma olmadı. Şubat 2 de bir kısmı Şubat 3 de tamamı kapandı kanalların ve tek kuruş bile kesinleşmedi.
Bunu bilerek yabancı adsenseden resim alarak anlatıyorum. Yabancı adsense sorunsuz herkes yabancı çalışsın, kesinleşmedi diyenler yalancı gibi bir algı oluşmuş burda işte kanıtım. Raporlarda kanalların kapandığı tarih belli zaten.
Varsa kanallarım kapandı ama sorunsuz kesinleşti diyen görsellerini bekliyorum.
TR - Yabancı hiçbir fark yok ödemiyor adamlaar kapananları bu kadar. Bunlar tamamiyle algı. İki gün sonra bi dünya paraya yabancı adsenseler satılır buralarda. Alanlar birkaç ay sonra anca anlar bir fark olmadığını.

o0GZRo.jpg

1V1kA1.jpg

Kazanç paylaşımı yasak olduğu için fotoda bazı kısımları sildim. Adsense yabancı adsense. Ocak ayında full açıktı kanallar tek kapanma olmadı. Şubat 2 de bir kısmı Şubat 3 de tamamı kapandı kanalların ve tek kuruş bile kesinleşmedi.
Bunu bilerek yabancı adsenseden resim alarak anlatıyorum. Yabancı adsense sorunsuz herkes yabancı çalışsın, kesinleşmedi diyenler yalancı gibi bir algı oluşmuş burda işte kanıtım. Raporlarda kanalların kapandığı tarih belli zaten.
Varsa kanallarım kapandı ama sorunsuz kesinleşti diyen görsellerini bekliyorum.
TR - Yabancı hiçbir fark yok ödemiyor adamlaar kapananları bu kadar. Bunlar tamamiyle algı. İki gün sonra bi dünya paraya yabancı adsenseler satılır buralarda. Alanlar birkaç ay sonra anca anlar bir fark olmadığını.

işimiz çok zor vallah

Almanya adsense kesinleşmedi olmadı birinde kapanan kanal o da bu ay içerisinde kapandı tr yurt dışı farketmiyor artık kapatıyorlar bunu da anladın sağlam kanallar yapmak lazım.

valla arkadaslar acık konusucam ama cokda acık olmayacak :)
son 1 haftadır yt de gezinirken bir kac kanala denk geldim. cizgi filmleri bi nevi bir yontemle yt ye atıp aylardır ayakta duran kanallar mevcut. ne kadar kazanırlar bilmiyorum ama ben yarın bir deneme yapıcam. kazandırırmı yoksa 2 gune kapanır mı bilmıyorum denemek lazım. kanalları yada yontemi sormayın lutfen. sadece soylemek istedigim sey sorun olmayacak yontemler bulmak belki care olabilir

valla arkadaslar acık konusucam ama cokda acık olmayacak :)
son 1 haftadır yt de gezinirken bir kac kanala denk geldim. cizgi filmleri bi nevi bir yontemle yt ye atıp aylardır ayakta duran kanallar mevcut. ne kadar kazanırlar bilmiyorum ama ben yarın bir deneme yapıcam. kazandırırmı yoksa 2 gune kapanır mı bilmıyorum denemek lazım. kanalları yada yontemi sormayın lutfen. sadece soylemek istedigim sey sorun olmayacak yontemler bulmak belki care olabilir

sorun kanallar değil. YT'e çerceveli veya çercevesiz videolar atmak değil. Sorun TR Adsense'de kanalların nedensiz kapatılması.

sorun kanallar değil. YT'e çerceveli veya çercevesiz videolar atmak değil. Sorun TR Adsense'de kanalların nedensiz kapatılması.

yabancı adsenseye baglı kanallarda kapanıyormus oyle diyorlar

---------- Spam Engelliyici 21:27 ---------- Önceki Mesaj 21:24 ----------

TR Adsensine kanalı bağlamanız demek parayı çöpe atmak demektir.

* TR de Yaptırım var
* TR de kanal kapanması var
* TR de bgbg sorunu var
* TR de 2 aydır kesinleşmeler abuk subuk

* Yabancı Adsenselerde Sorunsuz Kesinleşti
* Kanallardan Kapanan Olmadan Kesinleşti
* Ben A diyeyim siz B Anlayın ve yönelin adsenseye paranızı kaptırmayın artık.
* Yabancılar %100 Sorunsuz demiyoruz TR'ye oranla sorunsuz...
* İsteyen geçer isteyen geçmez istiyorum ki ödemelerinizi sorunsuz almaya çalışın.

* Kendi nefsimi dinlesem kimseyede eywallah çekmem yabancıya geçin diye çırpınmam yabancıdan devam eder kendi işime bakarım.Çünkü Bunu söylemek gibi bi mecburiyetimde yok.Hepimiz insanız Ödemelerimiz var ben bunu insani görev olarak saydığım için söylemek zorundayım.

Yabancı Adsenselere Geçin

Eminimki TR'de Yüksek Ödemelerin çay parası kadar kesinleşmesi kadar kötü bişey yoktur.

**********************************************************************************

hocam senin yabancı adsensede kapanmayan kanalların icerikleri ile tr adsensede kapanan kanallarla aynı icerik mi ?

şu forum da göründüğü gibi olmayan çok kişi var bazıları yabancı adsense iyi diyince suyu bulandırmak için yabancı adsense de kapanma var diyenlere yazık..

Teşekkürler [MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION]

şu forum da göründüğü gibi olmayan çok kişi var bazıları yabancı adsense iyi diyince suyu bulandırmak için yabancı adsense de kapanma var diyenlere yazık..

Teşekkürler @Android Türkiyem

Var hocam ve kesinleşmedi o kapananlar
http://www.ytpara.com/1566459-post49.html
Burada raporları da attım. Daha ne diyeyim. İnanmıyorsanız birkaç güne bi dünya paraya satanlar olur al bi tane dene bakalım fark var mı. Açık açık söylediğim halde yinede satış piyasası oluşursa ben bile satmayı düşünürüm. Bi farkı yok nasıl olsa TR den. Yazık dediklerin sizi korumaya çalışanlardır belki de bi düşün sen hocam...

İngiltere Adsense : Kanalın biri 25 ocak gibi ,diğeri 4 şubatta kapandı ve kesinleşmedi.
Almanya Adsense : Kanalın biri 20 ocak gibi,diğeri ayın sonu gibi kapandı kesinleşmedi.
TR Adsense : Kapanan kanal kesinleşmedi .

Benim Adsenseler bu şekilde oldu . Belki başkasında kesinleşmiştir bilemem. Kapanan kanallar teliften değil spamdan kapandı . Tertemiz 6-12 aylık kanallardı .

Şimdi ne yapabiliriz ?

Çözüm aramak yersiz. Çünkü bunun hiçbir açıklaması yok. Hırsız google iş başında . Eli mahkum 1-2 aya bu sisteminden vazgeçecek . Yok geçmezse bu iş bitmiştir çünkü partnerede sıçrar. En iyi şey şuan beklemek .

Yabancı adsenseye bağlı kanallar kapanıyor ve kesinleşmiyor en azından bende öyle oldu. Sıkıntının adsense ile alakalı oldugunu düşünmüyorum. Sıkıntı kanallarda.

Peki ABD adsense ne durumda, genelde yabancı avrupa denmiş. ABD de yaptırımlarla uğraşan yt ordada aynı biçimde kapanmaları tam gaz yapıyormu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri