Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bendede kesınleşmı tahmını kazan 101 dolardı ılkdefa bır odeme alırım demıştım51 dolar kaldı hesapta 50 dolar cıvarını kesmış bu nasıl oluyor...
):gülsek mı ağlasak mı acaba
%15 kesinti var, kapanan kanallarin da kazanclari eklenmis, tam hesapladigim sekilde yapmislar acikcasi, kapanan kanal her ne nedenle kapanirsa kapansin geldi odemesi cunku.
%15 kesinti var, kapanan kanallarin da kazanclari eklenmis, tam hesapladigim sekilde yapmislar acikcasi, kapanan kanal her ne nedenle kapanirsa kapansin geldi odemesi cunku.
nasıl hesapladığını anlatırsan bizde hesaplayalım bakalım doğrumu hesaplıyoruz yanlışmı![]()
Hesaplama ;
Toplam kazançlar : 100$ / 1,22 = 81,9 $ Kesinleşmiş kazanç
arkadaşlar adsense, banka tanımlaması yapılmadan kesinleşmiş kazançları göstermiyor mu...Dün itibariyle banka IBAN nosu ve diğer gerekli bilgileri girdim...Ancak henüz doğrulama yapamadım...google amcanın az miktar deneme ödemesini bekliyorum..bilmiyorum belkide yatmıştır ama ne hikmetse bu günde işbankasını sitesi göçmüş giremiyorum..Neyse fazla uzatmadan henüz hesap doğrulanmadığı için adsense/ana sayfa/kesinleşmiş kazanç kısmında askıda yazıyor...Şimdi sizce benim kazanç kesinleşmiş midir? Kafam karışık yardımcı olursanız sevinirim..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.