TR Youtube Kazançları Kesinleşmiş

Bazılarınızda aşırı kesim olmuş. Bende %11 kesmişler sadece

bendede kesınleşmı tahmını kazan 101 dolardı ılkdefa bır odeme alırım demıştım :)51 dolar kaldı hesapta 50 dolar cıvarını kesmış bu nasıl oluyor...:():gülsek mı ağlasak mı acaba

%22 muhakkak kesiyor da ondan fazlasını bilmiyorum ilk ayda benden fazla kesti 2. ay %22 normal "kapanan kanallar dahil"

%15 kesinti var, kapanan kanallarin da kazanclari eklenmis, tam hesapladigim sekilde yapmislar acikcasi, kapanan kanal her ne nedenle kapanirsa kapansin geldi odemesi cunku.

bende hıç kanal kapanmadı,ama ben bışey kazanmamıştım kı çok kazanandan bukadar kesılıyormu acaba :)

İlk defa bu ay yuzum gulecektı anlıycanız yıne somurtmaya devam

ben bu ışı bırakıcam zaten gunde bır dolar bıle kazanamıyorum..

%15 kesinti var, kapanan kanallarin da kazanclari eklenmis, tam hesapladigim sekilde yapmislar acikcasi, kapanan kanal her ne nedenle kapanirsa kapansin geldi odemesi cunku.

nasıl hesapladığını anlatırsan bizde hesaplayalım bakalım doğrumu hesaplıyoruz yanlışmı :D

bu adsensenın ısını bı turlu anlamıyorum gecen ay 55 $ kestıler bu ay ıse kesıntı olmadı uzerıne 9 $ fazla vermısler :D

%20lik bir kesinti var yaklaşık olarak herkese hayırlı uğurlu olsun kazançları hayırlı yerlerde harcamanız dileğiyle...

anlamadım durum adsenseyi yeni actım mayıs ayında tek 1 video yükledim ve 1k bile izlenmedi.

adsense raporlarına göre 4 dolar kazanc olması gerekirken 60 dolar var:D:D

Arkadaşlar benim 48 $ kesintim olmuş. bitane kanalımın para kazanması devre dışı bırakıldı. oda ay boyunca 48 $ getirmişti. Para kazanması devre dışı bırakılan bu kanalımdan dolayı mı benden böyle kesinti oldu dersiniz ?

arkadaşlar adsense, banka tanımlaması yapılmadan kesinleşmiş kazançları göstermiyor mu...Dün itibariyle banka IBAN nosu ve diğer gerekli bilgileri girdim...Ancak henüz doğrulama yapamadım...google amcanın az miktar deneme ödemesini bekliyorum..bilmiyorum belkide yatmıştır ama ne hikmetse bu günde işbankasını sitesi göçmüş giremiyorum..Neyse fazla uzatmadan henüz hesap doğrulanmadığı için adsense/ana sayfa/kesinleşmiş kazanç kısmında askıda yazıyor...Şimdi sizce benim kazanç kesinleşmiş midir? Kafam karışık yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaşlar adsense, banka tanımlaması yapılmadan kesinleşmiş kazançları göstermiyor mu...Dün itibariyle banka IBAN nosu ve diğer gerekli bilgileri girdim...Ancak henüz doğrulama yapamadım...google amcanın az miktar deneme ödemesini bekliyorum..bilmiyorum belkide yatmıştır ama ne hikmetse bu günde işbankasını sitesi göçmüş giremiyorum..Neyse fazla uzatmadan henüz hesap doğrulanmadığı için adsense/ana sayfa/kesinleşmiş kazanç kısmında askıda yazıyor...Şimdi sizce benim kazanç kesinleşmiş midir? Kafam karışık yardımcı olursanız sevinirim..

Anasayfa / Ödemelerden bakabilirsin.

Bende hiçbir şey görünmüyor. Başka kazancı kesinleşmeyen var mı hala?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri