Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
insan canına kast var ilk dönemki maçı bir hatırla bakayım hocamtahrid edici mesajı sen yazmışsın farkında olmadan
İnsan canına kast yok mu hocam ? adama musluk attılar daha ne olsun taraftarlığı bi kenara bırakalım haklısınız o olaylarda rezaletti sanırım trabzon başkanına yapılan olaylardan bahsediyorsunuz. Ancak o adamın o sırada yanında kaç tane polis vs vardı o bir güvenlik zaafıdır. Bu direk insanı yaralamaya teşebbüs hatta daha ötesi de var ağzımdan çıkmasını bile istemiyorum.
ilk dönemdeki maçta fenerli taraftarlar sıkıştırmadı hocam bizim yöneticileri benmi yanlış hatırlıyorum şu olaylara az objektif bakın bırakın taraflı bakmayı
aynı şeyi yazmamış mıyım hocam ?? ne diyorum o olay bir rezalettir bir güvenlik zaafıdır. Ancak bu direk kişiye saldırıdır kişinin canına kasttır adamın ayağının yanına ses bombası gelmiş kaldırım taşına benzer birşeyde fırlatmışlar yeni görüyorum tarafsızım ben zaten insani açıdan yaklaşıyorum.
Bir Trabzonspor taraftarı olarak diyorum ki, bu olaylardan sonra hakem maçı tatil etmişse fenerbahçe'nin hükmen galip sayılması gerekir. Bunda büyük çoğunluk hemfikirdir. Ama bence burada asıl sorulması gereken soru, bu olayların bu noktaya gelmesine sebep olanların kimlerin, nelerin olduğudur. Trabzonspor taraftarı takımına zarar veriyor doğrudur. Ama demek ki ortada bir şeyler var ki onlar da ancak bu şekilde tepkilerini ortaya koyuyorlar. Yanlış anlaşılmasın sonuçta rakip takım da olsa oradaki şey sonuçta bir insan. Bunu da tabiki tasvip etmiyorum.
hocam aynısını yazdınızda ordaki cana kast değilmi bunu neden ön plana çıkartıyorsunuz ben onu anlamadım
volkanda ayrı bir mal seyirciyi tahrik ediyor canına susamış
Helal olsun hocam bende bunu anlatmaya çalışıyorum futbolu bi geride bırakalım o bizim vatandaşımız o herşeyden önce bir insan demeli vicdanına bunu söyletmeli
işte bu zihniyet sporun bu noktaya gelmesindeki en temel etkenlerden birisidir.ne yapıcaktı bende olsam rahat ol aynısını yapardım biz amorte maçlarda küfür yiyiyoruz volkan kale arkasında duyulmucak sözler duyuyor en iyisini yapıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.