Trabzonspor - Fenerbahçe maçı tatil edildi. Peki ya ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 4 buyuk takim arasinda olamadigi icin,bir hazimsizlik problemi herzaman olmustur trabzon sporun.

bence fener versin kupayı böyle giderse daha çok fenerli oyuncunun kafası yarılıcak... :D zaten bi kupa yüzünden 3 senedir avrupaya gidemiyo.. maddi açıdan da çok zarar etti...
ya onu geçinde akhisara nasıda 6 attık :D

insan canına kast var ilk dönemki maçı bir hatırla bakayım hocam :) tahrid edici mesajı sen yazmışsın farkında olmadan

İnsan canına kast yok mu hocam ? adama musluk attılar daha ne olsun taraftarlığı bi kenara bırakalım haklısınız o olaylarda rezaletti sanırım trabzon başkanına yapılan olaylardan bahsediyorsunuz. Ancak o adamın o sırada yanında kaç tane polis vs vardı o bir güvenlik zaafıdır. Bu direk insanı yaralamaya teşebbüs hatta daha ötesi de var ağzımdan çıkmasını bile istemiyorum.

Başkanlar çıkıp herkese gider yaparsa, taraftara gider yaparsa, bazı kendini bilmez futbolcular taraftarlara ve meslektaşlarına ana avrat dümdüz giderse olacağı budur. Bu lige UEFA ceza vermesi lazım. Futbol falan bir kaç sene oynanmasın ki millet akıllansın. Başta futbolcular ve yöneticiler akıllanmalı ki taraftarlarda akıllansın. Ben taraftara hiç bir şey demiyorum. Bu olayların fitilini ateşleyen hep aynı yöneticiler ve hep o kendi bilmez futbolcular..

İnsan canına kast yok mu hocam ? adama musluk attılar daha ne olsun taraftarlığı bi kenara bırakalım haklısınız o olaylarda rezaletti sanırım trabzon başkanına yapılan olaylardan bahsediyorsunuz. Ancak o adamın o sırada yanında kaç tane polis vs vardı o bir güvenlik zaafıdır. Bu direk insanı yaralamaya teşebbüs hatta daha ötesi de var ağzımdan çıkmasını bile istemiyorum.

ilk dönemdeki maçta fenerli taraftarlar sıkıştırmadımı hocam bizim yöneticileri benmi yanlış hatırlıyorum şu olaylara az objektif bakın bırakın taraflı bakmayı

volkanda ayrı bir mal seyirciyi tahrik ediyor canına susamış

güya kendi adaletlerini sağlıyacaklar fenerin ekmeğine yağ sürdüler 3-0 hükmen galip sayılır.

ilk dönemdeki maçta fenerli taraftarlar sıkıştırmadı hocam bizim yöneticileri benmi yanlış hatırlıyorum şu olaylara az objektif bakın bırakın taraflı bakmayı

aynı şeyi yazmamış mıyım hocam ?? ne diyorum o olay bir rezalettir bir güvenlik zaafıdır. Ancak bu direk kişiye saldırıdır kişinin canına kasttır adamın ayağının yanına ses bombası gelmiş kaldırım taşına benzer birşeyde fırlatmışlar yeni görüyorum tarafsızım ben zaten insani açıdan yaklaşıyorum.

kaldırım taşı bile attılar haykırdım varya bu nası bir nefrettir

Bir Trabzonspor taraftarı olarak diyorum ki, bu olaylardan sonra hakem maçı tatil etmişse fenerbahçe'nin hükmen galip sayılması gerekir. Bunda büyük çoğunluk hemfikirdir. Ama bence burada asıl sorulması gereken soru, bu olayların bu noktaya gelmesine sebep olanların kimlerin, nelerin olduğudur. Trabzonspor taraftarı takımına zarar veriyor doğrudur. Ama demek ki ortada bir şeyler var ki onlar da ancak bu şekilde tepkilerini ortaya koyuyorlar ya da koyabiliyorlar. Yanlış anlaşılmasın sonuçta rakip takım da olsa oradaki şey sonuçta bir insan. Bunu da tabiki tasvip etmiyorum.

aynı şeyi yazmamış mıyım hocam ?? ne diyorum o olay bir rezalettir bir güvenlik zaafıdır. Ancak bu direk kişiye saldırıdır kişinin canına kasttır adamın ayağının yanına ses bombası gelmiş kaldırım taşına benzer birşeyde fırlatmışlar yeni görüyorum tarafsızım ben zaten insani açıdan yaklaşıyorum.

hocam aynısını yazdınızda ordaki cana kast değilmi bunu neden ön plana çıkartıyorsunuz ben onu anlamadım

Bir Trabzonspor taraftarı olarak diyorum ki, bu olaylardan sonra hakem maçı tatil etmişse fenerbahçe'nin hükmen galip sayılması gerekir. Bunda büyük çoğunluk hemfikirdir. Ama bence burada asıl sorulması gereken soru, bu olayların bu noktaya gelmesine sebep olanların kimlerin, nelerin olduğudur. Trabzonspor taraftarı takımına zarar veriyor doğrudur. Ama demek ki ortada bir şeyler var ki onlar da ancak bu şekilde tepkilerini ortaya koyuyorlar. Yanlış anlaşılmasın sonuçta rakip takım da olsa oradaki şey sonuçta bir insan. Bunu da tabiki tasvip etmiyorum.

Helal olsun hocam bende bunu anlatmaya çalışıyorum futbolu bi geride bırakalım o bizim vatandaşımız o herşeyden önce bir insan demeli vicdanına bunu söyletmeli

hocam aynısını yazdınızda ordaki cana kast değilmi bunu neden ön plana çıkartıyorsunuz ben onu anlamadım

Sayın arkadaşım o sırada olan saldırılarda başkana kaldırım taşı fırlatmadılar ve bu kadar korumasız değildi başkan orada yanlış kapıdan çıkmak ile ilgili her iki tarafında var olan bir güvenlik zaafı ayrıca orada yapılan küçük bir taraftar grubu burada koskoca stat ki etrafta olan onlarca polisi söylemiyorum. Senin üzerine arabana saldırdığımda sen kendini bi nebze korursun ancak arkandan kafana ses bombaları musluklar kaldırım parçaları atarsam bilmem kaç metre yükseklikten sen ne yapabilirsin ?

Maçın tekrarlanması skandal olur zaten.Hükmen galip kesinlikle.

Ben bir Beşiktaşlı olarak Trabzon taraftarına hak veriyorum. Bu kadar çok adaletsizlikler üst üste gelince olayların çıkmasıda doğaldır. Taraftarda en sonunda dur diyor. Aynısını bizde Galatasaray maçında yaşadık. Fakat tek fark Trabzonspor taraftarları kafadan bu maçı tatil ettirmek için planlamış kendilerini. Buda tamamen takıma zarar verir.

futbolculara saldırı yapıldı. POLİSİMİZE SALDIRI YAPILDI. BİR ÇOK POLİSİMİZ YARALANMIŞ.

KINIYORUZ TRABZON TARAFTARINI !!

Maç öncesinde İbrahim hacıosmanoğlu resmen taraftarı ateşlemiş durumların buraya gelmesini sağlamıştır bu kadar provakatör bir başkan yok mafya gibi rezil bi adam

Helal olsun hocam bende bunu anlatmaya çalışıyorum futbolu bi geride bırakalım o bizim vatandaşımız o herşeyden önce bir insan demeli vicdanına bunu söyletmeli

Eyvallah hocam. Bakın şimdi bu konuya mesaj yazan tüm arkadaşlara sesleniyorum. Gidin Facebook sayfalarındaki fenerbahçe, Trabzonspor ve NTVspor sayfalarındaki yorumlara bakın. Adam yazmış örneğin "tüm Trabzonluların a..koyayım" (bu yorum gerçekten var). Burada şimdi aslında önce bu yorumu yazana değil bunu ona yazdıran faktöre bakmak lazım. Adam kızgınlıkla söylemiş belli. Yanında bir Trabzonlu arkadaşı varsa bu lafı edebilir mi? Demem o ki futbolu yönettiğini zanneden şerefsizlerin yüzünden ülkemiz insanları bu hale geldi. O yüzden üzülerek söylüyorum artık tüm bakımdan Türkiye'den hiç bir umudum kalmadı.

ne yapıcaktı bende olsam rahat ol aynısını yapardım biz amorte maçlarda küfür yiyiyoruz volkan kale arkasında duyulmucak sözler duyuyor en iyisini yapıyor
işte bu zihniyet sporun bu noktaya gelmesindeki en temel etkenlerden birisidir.

böyle hareketler yapan sporcuların o sahada temiz bir dayak yemesini ya da kafasına, gözüne birşey gelmesini sakat kalmasını istiyorum ki spor bu zihniyetlerden temizlensin.

sporcuysan çık sporunu yap, topunu oyna.

//

ingiltere, ispanya maçlarını izlerken 100.000 kişinin stad içerisinde oturmuş maç izleyişini gördüğümüzde ne modern insanlar ya diyen de biziz, kendi maçımız olunca tahrik etsin diyen de biziz, rakip taraftara taş, sopa atılsın diyen de biziz.

biz çok gerizekalı bir milletiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri